Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 6/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kovbojové a vetřelci, Hugh Jackman a Kouzelná romance, vážný Seth Rogen a souložící Robert Pattinson. Co chtít od života víc?  

Obsazení Fury Road se rozšíří o Nicholase Houlta z Jak na věc a Souboje titánů. Klučina nám přitvrzuje. Miley Cyrus ale nejspíš bude točit nesmysly pořád. Spolu s Demi Moore bude hrát v remaku francouzského filmu L.O.L.: Laughing Out Loud o tom, jak je sexuálně nezkušená patnáctiletá holka odkopnutá svým přítelem a jak se její matka pokouší zařídit si po rozvodu nový život. Romantické drama chystají i Seth Rogen a Michelle Williams. Bude se jmenovat Take This Waltz a hlavní hrdinkou bude žena, jež má jisté problémy se vztahy. Režíruje Sarah Polley.

Hvězda nových Halloweenů Scout Taylor-Compton uvažuje, že se na trojku vykašle, pokud nebude mít opravdu dobrý scénář. Sam Raimi řeší jiné problémy, po Spideym má volno a možná natočí adaptaci klasické rozhlasové dobrodružné show The Shadow. Jedna už vznikla v devadesátých letech s Alecem Baldwinem v hlavní roli. Kdy se bude točit Sgt. Rock nevíme, ale děj se prý nebude odehrávat během druhé světové války a místo toho se podíváme do budoucnosti. Captain America ve druhé světové sice začne, ale většina filmu se odehraje v současnosti. A Lionsgate chystají animák Norm o ledním medvědovi.

Daniel Craig je oficiálně hlavní hvězdou Favreauových Cowboys & Aliens a přidá se k němu i Olivia Wilde. Co se týče nové Duny, Pierre Morel chce být věrný knižní předloze, ale na akci prý také dojde. Hugh Jackman si zahraje malou roli ve filmu Waynea Wanga Snow Flower and Secret Fan, děj se bude odehrávat v Číně v devatenáctém století. Orlando Bloom se objeví v hitchcockovském thrilleru The Good Doctor, kde bude hrát doktora, jenž drží s pomocí léků v nemocnici osmnáctiletou dívku a chce se s ní sblížit. Dále hrají J. K. Simmons, Taraji P. Henson nebo Michael Pena. Robert Pattinson a Christina Ricci si zahrají v komediálním dramatu Bel Ami, jež se bude odehrávat na konci devatenáctého století a hlavní hrdina se tu bude pokoušet získat společenské postavení přes postele dam a dívek.

I v televizi se dějí zajímavé věci. David Fincher a Charlize Theron budou produkovat seriál Mind Hunter o agentovi FBI, jenž se zaměřuje na profilování osobností sériových vrahů. Scénář k pilotu píše producent Dextera Scott Buck. A zpátky do kina, Danny Glover a Vinnie Jones se objeví ve fantasy Riding Dragon Fire, má jít o variaci na příběh o Moby Dickovi. A DC comics chystá – zatím jen v comicsové podobě – další díly k Watchmenům. V neposlední řadě se začalo mluvit i o pětce Rychle a zběsile. Vrátit by se měli Paul Walker, Vin Diesel i režisér Justin Lin. Nedávno se jeden z nich prořekl, že pětka by se měla odehrávat v Brazílii. Název, pod kterým byste film měli vyhlížet, je Fast Five.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace