Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a režisérská legenda


ikona
Mr. Hlad
christian baleterrence malick
Co a s kým kutí Batman?  

Christian Bale má díky roli Batmana zajištěné, že v příštích letech jen tak o práci nepřijde. Jeho pokus s Terminátorem sice zase až tak moc nevyšel a výběr rolí podle toho, jestli bude muset třicet kilo zhubnout nebo nabrat, už začíná být také malinko otravný, ale zatím to na jeho kariéru vliv nemělo.

Bale se navíc nikdy nebránil hereckým výzvám a nebál se občas natočit film, který by byl méně komerčně ambiciózní. Může si to konec konců dovolit. Teď to vypadá, že se objeví v chystané a zatím nepojmenované romanci Terrence Malicka. Malick patří mezi filmaře, jež si dávají záležet na tom, co vypustí do světa. Za svou čtyřicetiletou kariéru natočil zatím jen pět filmů a letos by měl mít premiérou šestý. Filozofická sci-fi Tree of Life, v níž si zahrají Brad Pitt nebo Sean Penn, ale zatím přesné datum premiéry nemá, každopádně s takovýmhle obsazením by se film v kinech objevit měl.

Malick už ale překvapivě pracuje na dalším projektu. Krom Christiana Balea v něm uvidíme i Rachel McAdams, Olgu Kurylenko nebo Javiera Bardem, což je dost zajímavá parta. Zatím se ví jen to, že film bude milostným příběhem, ale nejspíš můžeme rovnou zapomenout na to, že se v kině dočkáme klasického „jak on potkal ji a jak se měli rádi,“ Malick točí o něco složitější a ambicióznější filmy. Kamery by se měly spustit ještě letos na podzim.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace