Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co s dalším Avatarem a Transformery?


ikona
Mr. Hlad
avatartransformers
Kdy a jak uvidíme třetí Transformery a druhého Avatara?  

Avatar Jamese Camerona má čerstvě devět nominací na Oscara. Druzí Transformeři od Michaela Baye jsou zase malinovou akademií považováni za jeden z nejhorších filmů loňského roku. Oba režiséři ale vydělali obrovské peníze a logicky se tak začíná mluvit o pokračování.

Pokud se ale těšíte, že se v brzké době znovu podíváte na Pandoru, nejspíš vás čeká zklamání. Foxové sice údajně mluvili s Jamesem Cameronem o pokračování (aby taky ne, když film vydělal už přes dvě miliardy dolarů a jen tak se nezastaví), ale prý se ani jedna strana do ničeho nežene. Cameron by se dvojce nebránil, nejspíš na ni ale dojde až za pár let a je dost možné, že před ní natočí ještě nějaký úplně jiný film. Technologicky náročné natáčení navíc bude i nějakou dobu trvat a i kdyby se prý kamery spustily dnes, film bychom neviděli dříve než v roce 2013. A to by všechno muselo jít bez problémů. Každopádně dvojka visí ve vzduchu a v budoucnu bychom se jí mohli dočkat.

To dalších Transformerů se dočkáme už příští léto. Michael Bay řekl, že by se v nich mělo objevit méně robotů a ještě nedávno křičel do světa, že jeho film nebude 3D, protože 3D je blbost a nebaví ho tímhle způsobem natáčet. Pak ale viděl Avatara a nechal se ukecat. Transformers 3 tedy budou 3D. Pořád z toho sice není podle všeho moc nadšený, ale jak říkal kardinál Richellieu – zrada je pouze otázkou peněz. ILM však nebude mít nejspíš dost času, takže 3D se bude dělat až v postprodukci, ale robotická akce by i tak mohla stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace