Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

De Niro a jeho plány


ikona
Mr. Hlad
robert de niro
Co chystá Robert De Niro pro své fanoušky?  

Robert De Niro je bezpochyby vynikající herec, komerčně se mu však v poslední době příliš nedařilo a ambiciózní Všichni jsou v pohodě byl propadák, jenž ho nejspíš donutil zamyslet se nad svou kariérou. Vypadá to ale, že v budoucnu chystá projekty, které by měly opět potvrdit jeho herecký a hvězdný status.

Nejméně ambiciózní z nich by mělo být pokračování buddy komedie Půlnoční běh z roku 1988, ve které si zahrál lovce lidí, jenž musí k soudu dostat jednoho otravného a hodně ukecaného mafiánského účetního. Byla to fajn podívaná a dvojka by se určitě dala snést. De Niro má ale připravené i nějaké ty oscarové jistoty. V dramatu Selma by si mohl zahrát alabamského guvernéra George Wallace a příběh by měl vyprávět o pochodech proti rasové segregaci, jež se odehrály v šedesátých letech. Režírovat bude Lee Daniels, jenž se brzy pokusí urvat nějakého toho Oscara s dramatem Precious.

Poslední kousek, na nějž si De Niro dělá zálusk, se jmenuje Another Night in Suck City a režírovat by ho měl Paul Weitz. Hlavním hrdinou má být mladý muž, jenž pomáhá lidem bez domova a jednoho dne takhle náhodou narazí na svého otce, bývalého kriminálníka a alkoholika. Děj vychází ze skutečných událostí a rozhodně to vypadá na látku, jež by měla potvrdit De Nirův herecký status. Vybírat má rozhodně z čeho a i když už nikdy nikdo jeho jméno ze seznamu hollywoodských legend nevymaže, rozhodně by bylo fajn, kdyby zase přišel s nějakým povedeným filmem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace