Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #20 o módě a Panchartech


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Sex v Avataru, módní úlety celebrit, dvojitá porce Star Wars a spousta dalších věcí.  

Tak a jdeme vyplachovat.

Sex týdne

Bylo by asi velkým překvapením, kdyby nikdo z branže zabývající se filmy pro dospělé neoznámil, že chystá erotičtěji zaměřenou verzi Avatara. Měla by dorazit někdy v blízké budoucnosti a určitě bude modrá, nejspíš nedojde na 3D a budou tam o několik řádů horší triky. Sex s Na`avi taky asi nebude v podání společnosti Hustler vypadat tak, jak si představoval James Cameron, ale výsledek by přeci jenom mohl být zajímavější než tenhle animovaný a nepříliš vtipný kraťas.

Song týdne

Marion Cotillard má Oscara, dobře rozjetou kariéru a pozici jedné z nejžádanějších a nejpřitažlivějších hereček současnosti. Je prostě v pohodě a nic moc jí nechybí. Ale zdá se, že by se ráda realizovala i jinde než na filmovém plátně. To, že si hollywoodské hvězdy jako Scarlett Johansson, Bruce Willis, Keanu Reeves nebo William Shatner občas zazpívají, není tajemstvím, a tak nejspíš nikoho nebude šokovat, že se za mikrofon postavila právě i Marion Cotillard. A vybrala si zatraceně dobré muzikanty, kteří jí kryjí záda. Franz Fedinand a Marion Cotillard: The Eyes of Mars.

Zástřih týdne

Robert Pattinson je milovaný většinou dívek mladších sedmnácti let a podstatnou částí žen starších pětatřiceti let. Stmívání mu zkrátka změnilo kariéru a my se sice můžeme nehezky vyjadřovat o jeho hereckých schopnostech, idiotském nápadu o zářících upírech i o celém fenoménu, nic to ale nemění na tom, že Pattinson je momentálně jedna z největších hereckých hvězd. A jako taková si může dovolit nasadit zevlácký výraz, měsíc se neholit a vyrazit tak mezi lidi. Nic to ale nemění na tom, že i přes plnovous ve stylu Chucka Norrise pořád vypadá jako emocemi zmítaný a vnitřně rozpolcený upír s pohledem plaché laně a výrazem člověka, kterého vyhodili ze základní školy po absolvování sedmé třídy.

Hlášky týdne

Je poměrně obtížné přeložit slovo „cheesy“ do češtiny tak, aby mělo stejný význam jako v angličtině. Pakliže tedy nechcete o něčem říct, že je to sýrové... Následující video nicméně dává dohromady stovku nejvíce cheesy filmových hlášek. Některé tam mají místo bezpochyby právem, u jiných by se o tom dalo docela pochybovat. Každopádně je to ale moc pěkná sbírka, která člověku připomene nejzajímavější, nejslavnější, ale i nejbizarnější a nejabsurdnější filmové situace.

Móda týdne

O tom, že se kultovní seriál z devadesátý let Beverly Hills 90210 dočkal své moderní předělávky, vědí fandové zámořských televizí už dlouho. Sice nejde zrovna o kvalitní podívanou a nepodařilo se naplnit ani guilty pleasure potenciál, ale za mořem jde o celkem populární věc a herecké hvězdy s na nedostatek zájmu bulváru rozhodně stěžovat nemohou. A když už mají pocit, že o ně fotoaparáty novinářů nezavadí, stačí si pořídit originální šaty jako AnnaLynne McCord a hned je klid.

Reklama týdne

Firma Adidas je módní gigant, který se nemusí ohlížet na nějaký ten milion dolarů a když už se manažeři rozhodnou, že by bylo fajn usadit pár lidí na zadek s pomocí nějaké hodně cool reklamy, neměl by to být nějak zvlášť velký problém. Spojit módní značku s filmovou legendou by navíc mělo zajistit, že se o firmě Adidas bude zase chvilku mluvit. A mluví, protože tahle reklama se poměrně povedla. Klikejte na obrázek.

Trailer týdne

Spike Jonze je frajer. Málokdo v Hollywoodu točí takhle osobité, divné a přitom zajímavé filmy. I`m Here se do našich kin nejspíš nedostane, protože je jen o krátký jedenatřicetiminutový kus. Pozornost filmových diváků si však bezesporu zaslouží. Romantický příběh o dvojici robotů vypadá podle traileru zase trošku divně, už jen kvůli hlavním hrdinům, ale hudební podkres i celkové atmosféra se bezpochyby povedly na jedničku. I`m Here se promítá na letošním festivalu Sundance a Absolut Vodka si určitě díky faktu, že celý projekt zaplatila, najde cestu do skleniček značného počtu fandů osobitých filmů.

Hračka týdne

Posledně jsme vám ukázali vhodný dárek pro všechny fanoušky robotů, kteří chtějí zachránit budoucího spasitele země a lidstva. Pokud ale namísto Terminátora preferujete Quentina Tarantina, možná raději své peníze utratíte za figurku likvidátora nacistů jménem Aldo Raine. Vyzbrojit si ho můžete samopalem, puškou nebo jeho skalpovacím nožem, můžete mu měnit ruce a vůbec vás v jeho společnosti čeká spousta zábavy.

Titulky týdne

Snaha George Lucase neustále předělávat, dolaďovat a upravovat Hvězdné války je na jednu stranu chvályhodná (každý režisér chce mít svůj dokonalý film), na druhou ale i poměrně otravná (každý fanoušek je naštvaný, když se v jeho oblíbené sáze někdo pořád hrabe). Když se člověk podívá na následující video, zjistí, že všechny ty úpravy jsou v podstatě naprosto absurdní a dost divné. Ale George Lucase asi nepřesvědčí.

Duel týdne

V minulém souboji agentů s povolením zabíjet Daniel Craig rozdrtil Pierce Brosnana, dnes se ale podíváme na tu hezčí polovinu lidstva. Angelina Jolie byla nedávno vyhlášena nejvíce sexy herečkou poslední dekády. Závěr minulého tisíciletí patřil zase Sharon Stone. Která ze dvou zmíněných dam je vaší jedničkou a proč?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (59)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace