Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 4/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Novinky o Hvězdných válkách, tančících tučňácích a vraždícím Benu Stillerovi.  

Ještě než se stal hercem, byl Channing Tatum striptérem. Teď by chtěl natočit film o striptérovi a režírovat by ho prý měl Nicholas Refn zodpovědný za Bronsona. Nevím, jestli zrovna tohle musíme vidět. Voices zní mnohem zajímavěji a nejen proto, že tam nebude Tatum. Režisér Mark Romanek, jenž je zodpovědný za Express foto a málem točil i Vlkodlaka, bude vyprávět příběh muže, jenž zabije svou kolegyni a pak začne dostávat rady od jejích domácích mazlíčků, jak se zbavit těla. Zní to dost divoce a hlavní roli by si prý mohl zahrát Ben Stiller.

Čtvrtý Spider-Man, kterého bude točit Marc Webb, prý bude vycházet z novějších comicsů a ne z těch starých ze šedesátých let, u nichž hledal inspiraci Sam Raimi. Bruce Campbell, jenž měl ve všech třech Spider-Manech čestné roličky a díky sérii Evil Dead se stal nesmrtelným, bude nejspíš točit pokračování hororové komedie My Name Is Bruce. Dvojka by se měla jmenovat Bruce vs. Frankenstein a je tedy jasné, s kým si to tenhle kultovní herec bude muset vyřídit. Jo a druhé Paranormal Activity bude točit Kevin Greutert, režisér šestého Saw.

Tim Burton zdá se měkne. Po Alence v říši divů bude pro Disneyho dělat na Šípkové růžence. Jestli jen produkovat nebo i režírovat, to zatím není jasné. Joe Carnahan by se po A-Teamu rád vrhl na thriller The Grey, ve kterém skupina lidí spadne s letadlem někde v divočině a bude se muset porvat se smečkou nebezpečných a hladových vlků. Brad Pitt a Matt Damon se také podívají do přírody. Měli by totiž dabovat tučňáky v druhém Happy Feet. Bill Murray se také neobjeví v obyčejné roli. Zahraje si gangstera v dramatu Passion Play, v němž bude Megan Fox hrát doslova andělské stvoření (bude mít křídla) a Mickey Rourke muzikanta, jenž se do ní zamiluje.

A teď zpátky do civilizace. V nové komedii bratří Farrellyových Hall Pass se objeví Owen Wilson a Jenna Fisher. Jonah Hill potvrdil, že natáčení remaku Jump Street 21 by mělo začít ještě letos. Simon Pegg má taky plné ruce práce, v hororové komedii Burke & Hare, kde bude vykrádat hroby a prodávat mrtvoly univerzitám, si vedle něho ale nakonec nezahraje David Tennant ale Andy Serkis. A když jsme u těch mrtvol, Jonathan Levine bude točit romantickou komedii, ve které se do sebe zamilují dva zombíci. Bude se jmenovat Bodies. No a George Lucas je nadšený z Avatara, takže se nijak zvlášť nebrání tomu, že by se Hvězdné války předělaly do 3-D.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace