Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man má nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
marc webbspider-man 4
Kdo nahradí Sama Raimiho a natočí pokračování pavoučí comicsovky?  

Je to sice jen pár dní, co se Sam Raimi a Tobey Maguire vykašlali na Spider-Mana 4, ale u Sony se evidentně nikdo neflákal a náhrada se začala hledat okamžitě. Po absurdních nápadech jako byl James Cameron nebo David Fincher, se studio vrátilo nohama zpět na zem. A našlo si zajímavého náhradníka.

Restart jedné z nejvýznamnějších comicsových sérií bude mít na starost Marc Webb. Neznáte? Ještě před rokem by se tomu člověk ani nedivil, ale vloni natočil velmi zajímavou a hodně povedenou romanci 500 dní se Summer, ve které ukázal, že má hodně nápadů a dokáže si za kamerou všechno pohlídat. Nový Spidey by se navíc měl vrátit dějově na začátek a Webb ve svém předchozím filmu předvedl, že dokáže podat trable zamilovaného mladíka velmi zajímavým a atraktivním způsobem. Přidejte si k tomu nějaké to střílení pavučin, létání nad městem a rvačky s padouchy, a máte hotového Spider-Mana. Webb by navíc mohl ukecat Josepha Gordona-Levitta, po němž teď touží celý Hollywood, a studio by mělo náhradu i za Tobeyho Maguirea.

Ovšem i tak se to celé ještě může hodně pokazit. Sam Raimi odešel především proto, že mu studio kecalo do práce a může se stát, že něco podobného se bude opakovat i teď. Marc Webb ale není zatím žádná hvězda, jež by si mohla diktovat podmínky a bude muset poslouchat. Nejpesimističtější představa je, že bude jen sedět na režisérském křesle a natáčet podle pokynů nějakého manažera, jenž chce prodat co nejvíc hraček. Ale počkejme si na léto 2012, kdy by se měl nový Spider-Man objevit a držme palce režisérovi, jenž má pro tuhle comicsovou sérii naprosto ideální příjmení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace