Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Butler káže se samopalem?


ikona
Mr. Hlad
gerard butler
Gerard Butler vyráží na motorce zachraňovat africké děti.  

Někdy stačí jen název filmu a jméno hlavní herecké hvězdy k tomu, aby se člověk začal zajímat o film, o němž ještě před hodinou nevěděl nic. A někdy stačí náznak děje, aby to šlo celé do háje.

Gerard Butler takový film točí. Už dlouho jsme tu neměli projekt, jenž by mohl na jednu stranu jen svým názvem potěšit miliony fanoušků akčních filmů a zároveň film, jehož zápletka by vypadala tak podezřele. V Machine Gun Preacher si zahraje Gerard Butler a jméno jeho novinky slibuje veliké věci. Bohužel veliké takovým způsobem, jakým by si fandové akce nejspíš nepřáli. Hrdinou filmu bude motorkář Sam Childers, jenž drogy nejen užíval, ale i prodával a k lehkým holkám měl zatraceně blízko. Dokud neobjevil Boha, nenašel sám sebe a nezačal se zajímat o osudy stovek súdánských dětí.

Film podle autobiografie skutečného Childerse bude točit režisér poslední Bondovky Marc Forster a Gerard Butler by se díky němu nejspíš rád dostal k nějakému tomu Oscarovi. Přejme mu to, je to sympaťák a hrát umí a nejspíš už ho toršku štve, že se v posledních letech objevuje buď v romantických komediích nebo akčních filmech. Machine Gun Preacher by nemusel být špatný film, ale upřímně – ten název by se hodil spíš k nějakému béčku o kazateli, jenž brání své ovečky s pomocí kulometu a ne k životopisu o motorkáři s velkým srdcem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace