Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 3/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
První adepti na režii čtvrtého Spider-Mana, velké změny u kovbojů a drsňáci Wahlberg a The Rock.  

Spider-Man 4 sice přišel o Sama Raimiho, natáčet se ale bude, ať se děje cokoliv. A už začaly padat jména náhradních režisérů. Jsou mezi nimi James Cameron (blbost), David Fincher (asi blbost) a Wes Anderson (totální blbost). S tímhle by nabídku mohl dostat i Woody Allen. Matthew Vaughn, jenž do kin brzy vypustí svůj comics Kick-Ass, ale nevypadá zase až tak nesmyslně. A když jsme u těch comicsů, Captain America Joea Johnstona prý bude „úplně jiný film, než čekáme.“ A čtvrtý Jurský park se prý také stále chystá a dokonce by měl být začátkem nové dinosauří trilogie.

Mark Wahlberg by se měl vrátit k akčnímu béčku Čtyři bratři. Údajně se totiž pracuje na pokračování. O čem bude a kdo z ostatních herců se vrátí, to zatím nikdo neví. Ví se ale, že třetí Transformeři by se měli začít natáčet už letos v květnu, aby se stihla premiéra prvního července 2011. A filmový Metal Gear Solid se natáčet prý nebude vůbec. Na druhou stranu ale vznikne remake osmdesátkové komedie Mannequin, ve které se mladý hrdina zamiluje do figuríny.

Bratři Hughesové, kteří se teď pokouší propagovat svůj sci-fi akčňák Kniha přežití, se nechali slyšet, že měli na stole nabídku režírovat čtvrté Piráty z Karibiku a chystaný western s Johnny Deppem Lone Ranger. Nešli ale ani do jednoho. S kovboji je to teď vůbec složité, Jonah Hex se dočká dalších přetáček, které by do filmu měly procpat trochu více akce. A když už jsme na divokém západě, Cowboys & Aliens sice přišli o Roberta Downeyho Jr., ale zdá se, že by ho mohl nahradit Daniel Craig. Nabídku má prý na stole.

Autor comicsů Kick-Ass a Wanted Mark Millar by chtěl, aby jeho nejnovější dílo Nemesis o superpadouchovi, jenž terorizuje hodné lidi, režíroval Sam Raimi nebo Guy Ritchie. Nemalé ambice. Šílená dvojka stojící za Zastav a nepřežiješ Mark Neveldine a Brian Taylor chystá akční film o tom, jak soukromé očko, superdrsná agentka tajné služby a černošský Texas Ranger budou muset spojit síly a zachránit USA před teroristy. Film má kouzelný název Cash Money Dollars. Rashida Jones chystá něco méně akčního, bude psát a hrát hlavní roli v komedii Celeste and Jesse Forever, kde se bude pokoušet po rozvodu udržet přátelský vztah se svým bývalým manželem.

V akčním thrilleru Faster se k obsazení The Rock, Billy Bob Thornton, Maggie Grace a Salma Hayek přidá poslední terminátorovská herečka Moon Bloodgood. The Rock je v dobré společnosti. Duncan Jones, režisér hodně povedeného sci-fi Moon, chystá thriller o nádražákovi Jakeu Gyllenhaalovi, jenž musí zabránit teroristickému útoku a vždy, když se mu to nepovede, dostane díky časové anomálii novou šanci. Teď už víme, že v Source Code se vedle Gyllenhaala objeví i Michelle Monaghan a Vera Farmiga.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace