Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledáme nové Beatles


ikona
Mr. Hlad
beatlesrobert zemeckis
Remake Žluté ponorky se blíží. Kdo si v něm zahraje?  

Beatles je kapela, kterou zná každý a určitě o ní slyšeli i lidé, jež si myslí, že rádio člověku sežere duši a cédéčka se používají jako tácky pod pivo. Ve dvacátém století bychom jen velmi obtížně hledali důležitější hudební uskupení.

Není žádné tajemství, že Beatles natočili i několik filmů. Jejích Help! je i po letech možná až překvapivě vtipná komedie, ve které Ringo Starr dělá věci, za něž by se nestyděl ani Jim Carrey. Dost možná nejslavnějším filmovým kouskem brouků je ale animák Žlutá ponorka, v němž se veselá a sluníčková zem Peprónia stane obětí útoku nepřátelské armády a peprónský kapitán Fred musí najít zachránce, což je pochopitelně čtveřice muzikantů z Liverpoolu. Žlutá ponorka je i dnes velmi zábavný a vizuálně hodně zajímavý kousek. A jako takový musí být zremakován. O tom, že novou verzi bude točit Robert Zemeckis, jsme už před nějakou dobou psali, věřilo se tomu ale dost těžko. Teď už je to ale nejspíš jisté, protože se hledají herci.

Žádné hvězdy ale nečekejte. Nová Žlutá ponorka totiž bude natočena stejně jako Polární express nebo Vánoční koleda, takže Zemeckis potřebuje hlavně někoho, kdo si to všechno před kamerou „odchodí.“ Obličeje a podobnosti s Beatles se dají udělat v počítači. Zatím sice žádný z herců smlouvu nepodepsal, ale tvůrci jednají s Cary Elwesem, jenž by si mohl zahrát George Harrisona. Elwes dělal už na Vánoční koledě a objevil se třeba v prvním Saw, Žhavých výstřelech nebo Princezně nevěstě. Žádná hvězda to sice není, ale oproti ostatním jménům jde vyloženě o celebritu největšího kalibru. V dalších rolích by se totiž mohli objevit Dean Lennox Kelly, Peter Serafinowicz a Adam Campbell. Jestliže jste o nich nikdy neslyšeli, nemusíte se stydět. Pravděpodobně nikdo, ale to je jedno, protože nakonec ve filmu stejně budou jen John, Paul, George a Ringo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace