Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lautnerův Top Gun?


ikona
KarelR
tom cruisetwilight
Vzpomínáte si na doby, kdy jsme se na filmy o pilotech těšili? Tak ty už jsou dávno pryč. 

Kdo doufal v klidný start nového roku, plný zajímavých, důvěryhodných a oslavy hodných novinek, má zase smůlu. Za mořem se dějí šílené věci a do čela se dneškem dostává zpráva o novém filmu s Taylorem Lautnerem, který… ne, nebojte se, nepůjde o remake Top Gunu. Bude ještě hůř.

„Wolfboy“ totiž podle všeho navlékne leteckou uniformu ve snímku Northern Light, o němž se ví přesně tři věci. Zaprvé, že jde o příběh „nadaného mladého akrobatického pilota, který se musí vymanit z dohledu svého tatínka miliardáře, a zamiluje se do nadané pilotky“. Zadruhé, že ho natočí John Moore, jenž naposledy silně přidusil herní legendu Maxe Payna. A zatřetí… že se v něm objeví Tom Cruise. 

Ačkoliv by mělo jít především o Cruisův film, není úplně jasné, jestli si zahraje Lautnerova otce, nebo někoho jiného. Ale to je vlastně jedno, protože celá zpráva letí světem hlavně jako důkaz toho, že s Lautnerem do budoucna musíme počítat. Po oživení kresleného superhrdiny Maxe Steela a teenagerské akčňárně Cancun je to už třetí film, kde by měl být za cool borce, a mnoha lidem nad tím zůstává rozum stát. Vážně někdo chce, aby se slečny snažily své chlapce třikrát přesvědčit k návštěvě nového filmu s "Jacobem", protože tam budou mít ty svoje výbuchy a ony na to musí jít kvůli němu? Vidina lehce vydělaných peněz asi opravdu zatemňuje mysl.

Hlavní fór celého projektu je totiž v tom, že za něj sedmnáctiletý Lautner údajně dostane 7,5 milionu dolarů, což z něj okamžitě učiní nejlépe placeného teenagera v Hollywoodu. Zac Efron nebo Miley Cyrus se prý k podobným částkám ani nepřibližují, a to se můžou uzpívat k zbláznění. Tom Cruise by si každopádně měl hodně rychle rozmyslet, jestli chce po zatím hodně zábavně vypadajícím Knight and Day jít do něčeho takového, protože po návratu do gaučových časů netouží asi nikdo. Čas na to ještě má, jelikož natáčení začíná prvního dubna a... to mluví zhruba za vše.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace