Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pan Bond se možná zdrží


ikona
KarelR
007daniel craig
Prodej MGM začíná přinášet problémy. Jak jsou na tom v MI6? 

Když jsme v srpnu loňského roku poprvé slyšeli o možném prodeji MGM, okamžitě začalo ujišťování, že to žádnému z jejich projektů nijak neublíží. Když se pak šlo s firmou v listopadu na trh, ještě jednou se to zopakovalo, jenže jak se zdá, všechno nevychází úplně podle plánu. Netřeba znovu opakovat, že dvoudílný Hobit má sice scénář, ale zelená mu pořád jaksi chybí, kolem návratu do Středozemě je zatím relativně klid. U druhého největšího projektu MGM, "Bonda 23", je to však o něco složitější.

Jeden ze scenáristů nové bondovky, Peter Morgan, se nedávno nechal slyšet, že film nepůjde kvůli prodeji do preprodukce dřív než v únoru 2010. To by ještě nevadilo, protože by se tím v pohodě stíhalo natáčení na konci roku a premiéra na podzim 2011. Teď ale do hry vstoupili o něco informovanější producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli, kteří už se ani neodvažují šermovat nějakými termíny a spíš se snaží zamaskovat, že vůbec netuší, co bude dít. "Nevíme o situaci tolik, abychom ji mohli komentovat, ale víme, že je nejistá." řekl Wilson v rozhovoru pro Total Film.

Pranice o MGM začne v příštích týdnech, po kterých samozřejmě budeme o něco chytřejší, v téhle chvíli to ale vypadá, že by mohlo být kolem další bondovky ještě docela veselo. Nemá totiž ještě ani režiséra a Daniel Craig ani Judi Dench nejsou z herců, jejichž diáře by se neuměly ze dne na den zaplnit (ač si teď oba dávají sakra dlouhou pauzu). Mezi jistoty tak zřejmě můžeme počítat jen podle Morgana "šokující příběh" a šestý bondovský soundtrack od Davida Arnolda, zbytek budoucnosti agenta 007 je pořád ve hvězdách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace