Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Horory nejen pro děcka?


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toroprequelremakethe thing
Prequel Věci a remake Sirotčince by nakonec nemusely dopadnout úplně špatně.  

V Americe se moc nových hororů netočí. Všechno se předělává, vykrádá, kouká se na to „z nového úhlu pohledu“ nebo se točí prequely. A nebo Saw, což je ještě horší. Každopádně to vypadá, že budoucnost by nemusela být tak špatná.

O tom, že za mořem vzniká předělávka španělského hororu Sirotčinec, už jsme před nějakou dobou psali. Guillermo del Toro, jenž stál jako producent za původním filmem, bude dohlížet i na novou verzi a vypadá to, že si chce její kvality pohlídat. Příběh o rodině, která se nastěhuje do starého domu a o podivném dítěti s pytlem na hlavě, totiž bude režírovat Mark Pellington. Ten má za sebou parádní ale trochu zapomenutý thriller Miluj bližního svého a solidní skoro horor Proroctví z temnot. Režírovat rozhodně umí a bezpochyby je to lepší volba než nějaký neznámý tvůrce videoklipů pro Rihannu.

Něco se děje ale i u prequelu slavné Věci. O té už se mluví hodně dlouho, ale nikdy to nevypadalo, že bychom se jí mohli doopravdy dočkat. Režisér Matthijs van Heijningen,  Jr. ale potvrdil, že natáčení začne už letos v březnu a v Torontu se budou filmaři zdržovat až do června. Scénář napsali Ronald D. Moore a Eric Heisserer. Ten první stojí za seriálem Battlestar: Galactica a druhý za novou verzí Noční můry v Elm Street. Děj by nás měl zavést na norskou polární základu a ukázat, jak monstrum vzniklo a co dělalo před tím, než se s ním seznámili Kurt Russell a John Carpenter.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace