Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 1/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají Mel Gibson, Danny Trejo, Mr. T. a Tyra Banks? 

V posledních dnech všichni jen slavili a nepracovali, ale i tak se v Hollywoodu děly docela zajímavé věci. Například v Sony omylem uvolnili thriller Armored zadarmo ke stažení pro všechny majitele Playstation 3. Další úlet nachystala bývalá modelka a současná televizní superhvězda Tyra Banks. Ta opouští vlastní talkshow, reality show o hledání nových modelek si nechává, ale hodlá se pustit do natáčení filmů. Očekávejme dalšího Tylera Perryho.

No ale teď k akci. Danny Trejo se jako Machete objeví letos v dubnu, ale už teď se začíná mluvit o dalších dílech. Ty by se měly jmenovat sympaticky Machete Kills a Machete Kills Again. O tom, že si Mickey Rourke zahraje vraha vydávajícího se za kněze v thrilleru St. Vincent, už víme docela dlouho. Režisér Walter Hill teď sehnal další herce a je to docela zajímavá banda. Vedle Rourka se totiž objeví Ray Winstone, Forest Whitaker nebo Gong Li.

Mr. T. se ale neobjeví v A-Teamu. Nejdřív to vypadalo, že mu ego nedovolí přijmout fakt, že je starý a tlustý a nezopakuje si svou slavnou roli. Teď ale tvrdí, že nechce zmást svou rodinu a přátele, protože věří, že studio by jeho jméno využilo k propagaci a všichni by pak byli zklamaní, kdyby se v A-Teamu jen mihnul. Asi má dost jiných filmových nabídek. A Jeremy Renner si comicsového hrdinu jménem Hawkeye nakonec taky nezahraje.

Mel Gibson se teď herecky vrací do Hollywoodu, ale víme, že role Šíleného Maxe už pro něj moc není. Sám tvrdí, že je na ni starý, avšak zdá se, že úplně vycouvat nechce. Na čtyřce slavné série se totiž bude podílet jako producent, takže nějaké to cameo by snad šlo. Hlavní roli po něm údajně měl převzít Tom Hardy, ale ten tvrdí, že žádnou oficiální nabídku na stole ještě nemá a režisér George Miller chce prý australského herce (=Sam Worthington). James McAvoy Australan není, takže na Maxe si může nechat zajít chuť, ale místo toho by se mohl údajně pustit do životopisu tvůrce Jamese Bonda Ian Fleming: The Man Behind James Bond, který měl prý také hodně zajímavý život.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace