Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našláplý rok 2010 přeje MovieZone


ikona
Cival
moviezoneredakce
Rok 2009 končí, hleďme do budoucnosti... 

Tak a máme to za sebou. Tedy skoro. Poslední hodiny roku 2009 odtikávají a blíží se rambajz, který ohlásí rok 2010. Což je číslo nepochybně velmi cool. Stylový by mohl být i příští filmový rok. Čeká nás spousta fláků, z nichž většinu jsme ještě ani nemohli poznat v pořádných trailerech. Budoucnost je v mlze, ale můžeme si být jistí, že v ní najdeme hodně velkých filmových pecek i malých překvapení.

Jsme rádi, že i v téhle nejisté době je budete moci poznávat i díky MovieZone, která znovu připravuje vydatný informační servis, zábavu a snad i nějaké ty podnětné postřehy a názory. Je tak trochu zázrak, že se toho náš web dožil ve zdraví, protože jiná filmová média nepřežila překotné změny na trhu, nebo je sejmula ekonomická krize. MovieZone se naštěstí daří (ťuk ťuk ťuk); po obsahové stránce alespoň máme ten pocit, po stránce obchodní celkem jistotu, protože se nám znovu podařilo o nějakých 50% navýšit návštěvnost, aniž bychom se museli zbavit našich preferencí, záměrů a osobitého stylu. Ani v příštím roce na tom nemíníme něco zásadního měnit, MovieZone pojede dál, i když pravděpodobně během roku prodělá facelifting i změny v poměrech příspěvků konkrétních autorů (očekávejte víc článků od k0C0URa, Karla a kupodivu i od dura, naopak míň ode mě). Pořád byste tu každopádně měli najít den co den v podstatě všechno důležité, co se urodilo ve světě filmu. A občas i něco navíc. 

 

Takže děkujeme moc za vaši celoroční podporu. Večer šetřete játra a chraňte prsty, během celého příštího roku nechť se pak každý z vás těší zdraví a pohodě. Děkujeme i našim chlebodárcům z Mitonu, zejména Thorenovi, ale vlastně všem, kteří se zasluhují o to, že z té malé MovieZone, kterou jsme před pár lety založili nad pivem u Havrana, vyrostl docela velký fungující web, na který poslední dobou zavítá i dvacet tisíc uživatelů denně (mimochodem, proklínané reklamy typu vyskakujícího okna od Vodafone by měly být v novém roce zkroceny do patřičných mezí, a to jednou provždy – takže nám snad odpadnou i ty občasné emocionální výbuchy. Snad... :).

Díky patří i mihhimu za správu vytuněné Tipovačky, Lucovi za její informační zúrodňování, ale vlastně vůbec všem, kteří v diskuzi nebo prostou návštěvou přispěli k tomu, aby MovieZone dál žila svým svérázným životem. V roce 2010 se na ní snad budeme všichni potkávat minimálně stejně často jako letos.

A protože nás nečeká jen bourák Iron Man, můžete se tradičně nechat nalákat na některé další hitovky příštích týdnů:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

A samozřejmě...

 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace