Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #15 o nahotinkách a Santovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Další výběr ze zajímavostí a podivností z filmového světa. Tentokrát s Jackem Bauerem, zpívajícím Drákulou a setkáním filmových bohů.  

I dnes vás čeká další várka výjimečných novinek, postřehů a zajímavostí... 

Výslech týdne

Vánoce slaví každý, ale dárky dostanou jen ti, kdo byli celý rok hodní. Jack Bauer sice hodný byl, protože zase zachránil svět (=USA) před zlými teroristy, tentokrát to ale se svými výslechovými metodami trošku přehnal a dostal se na seznam, na nějž se nechce dostat nikdo. Uvidíme, jak to ovlivní osmou sezónu Čtyřiadvacítky. Obávám se ale, že tahle konfrontace zanechá v největším televizním akčním hrdinovi hodně vekou jizvu.

Kariéra týdne

Morgan Freeman má doma dva Oscary, s trochou štěstí by jim letos mohl pořídit bratříčka a už pár let si drží postavení nejrespektovanějšího afroamerického herce v Hollywoodu. Je to zkrátka herecký bůh, ale ne vždycky jím býval. Tenhle průřez Freemanovou kariérou naznačuje, jak to vypadá, když se herec hrabe ze dna až na vrchol. Na ten úplný.

Slovenská stopa týdne

Naši východní sousedé neměli radost z toho, jak Eli Roth vylíčil jejich zemi amerických filmovým divákům. V jejich očích je Slovensko místo, kde vás gang malých Romů zabije kvůli žvýkačce a sympatické Východoevropanky se k vám v hospodě budou mít jen kvůli tomu, aby vás zatáhly do jakýchsi klubů, kde zvrhlí úchylové experimentují s křehkostí lidského těla. Dvojka Hostelu byl sice propadák, a díky tomu už jsme se dalších dílů nedočkali, zdá se však, že Slovensko si svou pověst ještě pár let udrží. Pisatelé obsahů filmů na Comcastu se o to úspěšně snaží. 

Muzikálový výstup týdne

Kopačky byla velmi příjemná romantická komedie, která ukázala, že Jason Segel ze seriálu How I Met Your Mother dokáže utáhnout i film. Také ale ukázala i další věci. Řeč teď není o jeho odhalené chloubě, ale o tom, že Segel je i poměrně šikovný muzikant. To dokazuje docela často, teď se však rozhodl oprášit nápad, který poprvé světu ukázal právě v Kopačkách. Jednoduše řečeno – Late Late Show Craiga Fergussona představuje loutkový muzikál Drákula!

Premiéra týdne

MovieZone se Avatar hodně líbil a čeští distributoři nejspíš doufali, že se bude líbit i dalším lidem. O filmu, ve kterém jsou ti divní modří panáci, se začalo hodně nahlas mluvit už před několika týdny, dnes byste v Čechách našli stěží člověka, který absolutně netušil, co že je tan Avatááár zač. Každopádně z Cameronovy sci-fi se stala společenská událost a jako taková si zasloužila velkou premiéru za účasti hvězd českého showbusinessu. Hvězd nejvýznamnějších, nejzářivějších a nejlegendárnějších.

Kulatý stůl týdne

Člověk by si myslel, že když se u jednoho stolu na přátelský pokec sejdou Quentin Tarantino, James Cameron, Kathryn Bigelow, Jason Reitman a Peter Jackson, většina filmových fanoušků spáchá rituální sebevraždu, oceány se zvednou a Martin Maxa se prohlásí prvním galaktickým imperátorem. Nestalo se tak. Jeden člověk z téhle bandy pravděpodobně dostane za pár měsíců Oscara, pro jistotu se ale ke zkušeným harcovníkům přidal i Lee Daniels, jehož Precious má také hodně vysoké ambice. Každopádně Hollywood Reporter se rozhodl tuhle partu vyzpovídat, takže pokud vás zajímají jejich názory, klikejte. Podobnou koncentraci filmového talentu v jednom videu budete hledat jen velmi těžko.

Klip týdne

V Bradavicích už není zdaleka tak veselo jako v době, kdy do nich Harry Potter nastupoval. Studentům jde o držku, učitelé se přidávají k temné straně síly a ani sám ředitel si nemůže být jist svým místem, životem a plnovousem. Možná, že za to všechno může černá magie, na druhou stranu možná by nebylo špatné vyměnit učitelský sbor za někoho, kdo se nebojí být studentům opravdovou oporou a bojovat za ně jako Michelle Pfeiffer v Nebezpečných myšlenkách.

Žebříček týdne

Fanynky Stmívání při obraně své oblíbené romanťárny několikrát útočily na veškeré muže s tím, že i oni chodí do kina na to, aby viděli nahé herečky. Není to pravda. Zaprvé – nikdo tak povrchní si nezaslouží říkat si „filmový fanda.“ Zadruhé – když už člověk zaplatí  za vstup do kina, rád by si užil i nějaký ten alespoň malinko logický příběh bez dialogů, které naznačují, že někdo na natáčení měl těžkou dušení poruchu. A zatřetí – máme tohle elegantně sestříhané video, jež nám nabízí to nejlepší, co ze sebe herečky v letošním roce ukázaly. Takže do kina nemusíme.

Motorka týdne

O tom, že ti největší fanoušci udělají pro svůj filmovaný film všechno, není nejspíš nutné nikoho přesvědčovat. Máme tu svatby ve stylu Star Treku, pokoje, které vypadají jako kokpit stíhačky z Hvězdných válek a magory, kteří chodí po ulicích oblečení jako jediové. Invaze lidí s kůží nabarvenou na modro nás nejspíš čeká, až se trošku oteplí. Většina takových extrémních fanoušků sklízí od kolemjdoucích zasloužené nechápající pohledy, pokud byste však vyrazili na české okresky na téhle mašině, nejspíš byste byli za frajera i mezi Pekelnými anděly.

Hádanka týdne

Minule jste měli uhádnout Katie Holmes, Jessicu Alba a Jennifer Garner. Dnes by nás zajímalo, kdo se pokouší kombinovat akci s elegancí na téhle fotografii.

Za týden zdar...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace