Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční Kmotr pro novou generaci?


ikona
KarelR
luc besson
Co chystá scenárista 96 hodin? 

Nebojte se, výjimečně nikomu nešiblo a nebude se remakeovat mafiánská klasika. Alespoň zatím. To si jen vzal Coppolův majstrštyk do úst scenárista 96 hodin, když prodával svůj nový projekt. Robert Mark Kamen, který s Lucem Bessonem sepsal Kurýra, Polibek draka nebo právě loňskou akční pecku s Liamem Neesonem, se totiž rozhodl, že je čas dát kvér do ruky někomu pod třicet.

A jeho způsob myšlení se líbí mladičké produkční společnosti CBS films, která na nás díky bohu nechce v budoucnu sypat jen romance s Jennifer Lopez a Vanessou Hudgens. Koupila proto Kamenův nástřel filmu Vengeance (další Pomsta?), v jehož centru bude pobíhat párek dvacetiletých italských milenců. Ti prý divákům předvedou, co se stane když „násilí potká lásku“, a máme se těšit i na nějakou tu současnou mafiánskou rodinu, jíž musí mladí hrdinové splatit svůj dluh podobně, jako to kdysi udělal Michael Corleone.

Hádat, co z toho vyleze, je dost předčasné, už teď se ale dá ocenit minimálně Kamenův pokus o něco trochu jiného. Před Vengeance totiž stihnul s Bessonem akorát dopsat sequel 96 hodin, který se má začít točit hned jak bude mít Liam Neeson volno v diáři. Nic proti dalšímu akčňáku s naštvanou hlavou rozpadlé rodiny, podruhé už by to ale nemuselo klapnout zdaleka tak dobře. Obzvlášť jestli půjde Pierre Morel raději točit něco jiného.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace