Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tak co s tím dalším Terminátorem?


ikona
Mr. Hlad
mcgterminatorterminátor 4
Bude McG režírovat po čtvrtém díle i ten pátý?  

Terminator Salvation bylo velké zklamání prakticky pro všechny. Film nevydělal zdaleka tolik, kolik jeho tvůrci očekávali, fanoušci série odcházeli z kin přinejmenším rozladěni a společnost Halcyon, která na Terminátora vlastní práva, se rozhodla na všechno vykašlat.

Ještě nedávno se ale mluvilo o tom, že Terminator Salvation by měla být nová trilogie a nástřel příběhu dvojky (respektive pětky) nevypadal úplně špatně. John Connor se tu měl vydat do roku 2011, tedy do doby před Soudným dnem. Měl přesvědčit zástupce lidstva, aby se připravili na útok SkyNetu a jeho robotické armády. Režisér McG sliboval válečné sci-fi, ve kterém by se řezali roboti se současnou armádní technikou, což neznělo úplně špatně. Teď je však situace úplně jiná, avšak vypadá to, že režisérovi to nikdo neřekl.

Společnost Halcyon totiž prodává práva a očekává, že prvního února 2010 bude moci oznámit jméno nového vlastníka. Jelikož ale zatím nikdo neví, kdo by mohl mít o filmovou legendu zájem, je předčasné pouštět se do debat o tom, co bude s případnou pětkou. McG tohle ale neřeší. Při nedávném chatu, jenž se uskutečnil při příležitosti vydání Terminator Salvation na Blu-ray, totiž potvrdil, že stále pětku a šestku chystá. Nejspíš by si ale měl uvědomit, že noví majitelé na něho pravděpodobně nebudou vůbec zvědaví. Ačkoliv jako režisér odvedl u filmu slušnou práci a pár facek by si zasloužili spíše scénáristé, bylo by nejspíš dost naivní očekávat, že někdo dá režisérovi neúspěšné čtyřky dalších dvě stě milionů. Ale třeba McG ví něco, co my nevíme. V únoru by mohlo být jasno. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace