Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Leo dá pohádkám po tlamě


ikona
Mr. Hlad
leonardo dicaprio
Animovaný DiCaprio chystá bojovou pohádku.  

Herecký rozsah Leondarda DiCapria je obrovský. Po Titanicu ho sice většina světa nenáviděla, protože se na člověka usmíval nejen z filmových plakátů, ale málem i ze žvýkaček a učebnic fyziky. Dnes už ale nemusí nikomu dokazovat, co v něm je.

Už si vyzkoušel drama, historický dobrodružný film, politický thriller, zlodějskou komedii i psychologický horor, ale animák za sebou ještě nemá. Brzy by se to ale mělo změnit. DiCaprio totiž nadabuje jednoho z hrdinů chystaného filmu The Guardians. Děj bude vyprávět o skupince pohádkových postav – jmenovitě to budou  Jack Frost, North, Bunnymund, Tooth a Sandy, kteří se budou muset postavit padouchovi jménem Pitch, jenž chce uvrhnout svět do temnoty. Pokud vám jména postav nic neříkají, je to proto, že autor knižní předlohy William Joyce nechtěl použít ta známá. Konkrétně se ale v pohádkově-hrdinském týmu krom Jacka Frosta, jemuž jméno zůstalo (a právě jeho nadabuje DiCaprio), setkáme se Santa Clausem, velikonočním zajíčkem, Vílou Zuběnkou a Sandmanem, jenž vládne světu snů. Proti nim bude stát potvora jménem Boogeyman, což je monstrum, jež se dětem schovává ve skříni.

Režie se ujme Jeff Lynch, pro něhož budou The Guardians debutem, ale má dost zkušeností s vizuálními efekty a jako režisér druhého štábu se podílel na všech třech Spider-Manech. Autor předlohy William Joyce je zodpovědný za příběh k podprůměrné disneyovce Robinsonovi (pamatuje si na ní ještě vůbec někdo?), ale zatím nikdo neví, co můžeme očekávat od jeho novinky, protože kniha na trhu se objeví až na vánoce 2010. Z prvního obrázku je však jasné, že Leonarda DiCapria hodlají tvůrci využít doopravdy až na dřeň. Pohádková řezničina dorazí do kin v listopadu 2012, do té doby snad zjistíme, jestli se můžeme začít těšit do kina, nebo jestli půjde o film určený prckům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace