Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potter potká Twilight


ikona
KarelR
fantasyharry pottertwilight
Co chystají Warneři po Harrym? A co by nám to mohlo připomínat? 

Potřebujete pro studio finanční jistotu? Rozjeďte velkou fantasy sérii, po které se omladina utluče. Warneři si takhle pojistili celou dekádu Harrym Potterem, malý Summit zase neskutečně nakopla Twilight sága. A kolem proběhla spousta dalších, více či méně úspěšných pokusů. Vždycky je ale důležité hledět do budoucnosti, která by mohla být růžová pro Percyho Jacksona od Foxů a možná i pro Beautiful Creatures.

Tak se totiž jmenuje knižní novinka (dnes v Americe vyšla), kterou hodlají Warneři zaplácnout budoucí díru po brýlatém čaroději. A zní to jako hodně fikaný plán. Beautiful Creatures vypráví o středoškolákovi Ethanovi, který žije v malém městečku v Jižní Karolíně a má plnou hlavu mladé krásky, jež se mu často zjevuje v pozdních nočních hodinách. Jaké je tedy jeho překvapení, když se mu jeho sen přistěhuje rovnou pod nos. Brzy se však ukáže, že Lena není úplně obyčejná holka, a čerstvý párek bude muset čelit tajemnému prokletí, které obestírá její rodinu. Klíčové slovo: čarodějnice.

Velká „mezidruhová“ láska, kouzla a čáry, mladí hrdinové bojující s nebezpečnou budoucností… Komu to nezní jako mix Pottera a Twilightu rovnou na objednávku? Kdo ví, s jakým úmyslem Cami Garcia a Margaret Stohl svou pětidílnou „jižanskou gotickou fantasy“ psali, pro nás je důležité, do jakých rukou se tenhle potenciální hit dostane. A tady to začínají být zajímavé, jelikož se o scénář i režii prvního dílu postará Richard LaGravenese, jehož P. S. Miluji tě bych se nebál označit za jednu z nejoriginálnějších romancí poslední doby. Na triku má také scénář Krále rybáře a Madisonských mostů, takže se odvážím doufat, že na nás nepošle další unylou romanci, cílenou výhradně na čtenářky knižní předlohy. Nebo myslíte, že to je předem prohraná bitva?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace