Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 47/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Jak to vypadá s návratem Seana Conneryho, Butche Cassidyho, Eddieho Murphyho a The Beatles?  

Eddie Murphy točí další film a zase to bude nejspíš hovadina. The Misadventures of Fluffy bude road trip s mluvícími zvířátky. View Askew, u nichž hodně často točí Kevin Smith, chystají komedii o cestování v čase, v níž se dva fanoušci Beatles vydají do roku 1966 a zapletou se do milostného života Johna Lennona. V hlavní roli Get Back se objeví Jason Lee. A když už jsme u hudebních legend, proč nezmínit nějakou filmovou. Sean Connery se před šesti lety vykašlal na herectví, ale nechal se ukecat na dabing animáku Sir Billi, kde bude mluvit bývalého skateboardingového veterána, jenž musí zachránit ilegálního uprchlíka – bobra. Zní to hodně divoce.

A teď nějaké Spider-manovské drby. Rachel McAdams si prý kostým Black Cat nenavlékne a na stole teď leží údajně jméno Julie Stiles, která toho od Bournova ultimáta moc nenahrála. Jo a Peter Parker by možná prý mohl mít syna. Pojďme radši do klidných vod historických dramat. The King`s Speech bude příběhem britského krále Jiřího VI, jenž musel převzít trůn po svém bratrovi a nebyl vůbec připraven. Naštěstí měl k ruce super terapeuta, s jehož pomocí zvládl všechno, včetně války s Německem. V režii Toma Hoopera se objeví Geoffrey Rush, Colin Firth, Guy Pearce, Helena Bonham Carter nebo Timothy Spall.

Ryan Reynolds a Anna Faris si zahrají v romantické komedii TMI o jednom problematickém vztahu a bez Reynoldse se Faris objeví v komedii Wedding Banned, v níž ji unese vlastní otec Robin Williams, aby jí vymluvil svatbu. Romantickou komedii bude i film, jenž NENÍ adaptací legendární hry Space Invaders. Hlavní hrdina se vydá do vesmíru, aby chytil svou přítelkyni, kterak ho podvádí na palubě raketoplánu. Režíruje scénárista Tropické bouře a druhého Iron Mana Justin Theroux.

Produkující Spike Lee a režírující Antoine Fuqua chystají společný projekt – adaptaci francouzského comicsu Miss: Better Living Through Crime. Jeho hrdiny jsou bílá dívka a černošský pasák, kteří pracují ve třicátých letech jako nájemní vrazi. A když už jsme u comicsů, adaptace parádní záležitosti Hack/Slash, v níž extrémně sexy teenagerka a její dvoumetrový lehce primitivní kamarád jezdí po Americe a likvidují monstra typu Jason Voorhees, má nového scénáristu. Bude jím Stephen Susco, jenž je zodpovědný za americkou Nenávist.

John Travolta chystá remake klasiky Butch Cassidy & Sundance Kid, svoje k tomuhle westernu ale hodlají říct i Španělé. Film Blackthorne režiséra Mateo Gila bude o tom, jak Butch přežil finále původního filmu a rozhodl se udělat poslední velký job. Westernovou legendu si zahraje Sam Shepard a po krku mu půjde Stephen Rea. Zachary Quinto – jediný důvod, proč koukat na Hrdiny – se objeví v nezávislé romanťárně Whirligig, kde bude jako cynik „lovit“ starší dámy, ale při jedné ze svých balících misí se až příliš skamarádí s adoptovaným synem své vyvolené. Jo a Silent Hill 2 by prý mohl být už velmi brzy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace