Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo 5 postaru, Monopoly plné divů


ikona
KarelR
monopolyramboridley scottsylvester stallone
Chystá se na nás boj ve městě vydřiduchů a záchranná akce. Uhodnete, co je co? 

Zápletkové rošády nejsou nic neobvyklého. Někdy se stává, že si přečtete o novém filmu a začnete se na něj těšit, abyste za pár měsíců zjistili, že nakonec bude o něčem úplně jiném a vůbec vás nezajímá. Jestli je tohle dnešní případ si musíte rozhodnout sami, každopádně se objevily hned dvě zásadní změny u nadcházejících ostře sledovaných projektů.

A ta první upřímně není nijak nečekaná. Ani na vteřinu jsem totiž nevěřil tomu, že by mohl být Rambo 5 o tom, jak John běhá po lese s bandou ostrých hochů a loví zběhlé supervojáky. Nakonec se sice ukázalo, že Stallone tuhle zápletku opravdu zvažoval, něco (internetové reakce?) ho nicméně donutilo od sci-fi konceptu odstoupit a schovat si ho do jiného filmu. Namísto toho se Rambo vydá za americké hranice do jednoho drsného městečka, ze kterého záhadně mizí ženy, což by mohlo znamenat původně plánovaný výlet do Mexika. Snad se ve finále neukáže, že jsou odnášeny do vesmírného korábu na oběžné dráze, Sly v každém případě slibuje hodně malinovky.

Trochu podivný krok naopak podstoupila adaptace herních Monopolů, kterou by měl někdy v budoucnu stále točit Ridley Scott. Jestli tedy nebudou Foxové obzvlášť dotěrní ohledně nového Vetřelce, můžeme se těšit na "Ridleyho Alenku v říši divů", která bude mít hodně daleko k jeho předchozím filmům. Monopoly totiž nebudou o bandě sexy mladých lidí, kteří tráví páteční večery u napínavé deskovky (nebo jste si ten film představovali jinak?), nýbrž o jednom loserovi z realitní kanceláře, jehož herní schopnosti dalece převyšují ty pracovní. A když se díky magické kartičce Šance propadne přímo do Monopoly City, kde na něj realitní výzvy čekají na každém kroku, musí se začít pěkně ohánět. Taky máte pocit, že by měl tenhle film přivést k životu někdo úplně jiný?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace