Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Persie rovnou na perón


ikona
Mr. Hlad
jake gyllenhaalprince of persia
Jake Gyllenhaal bude likvidovat bombu na jedoucím vlaku. Několikrát.  

I když se občas rozčilujeme, že v Hollywoodu se dává až příliš často šance debutujícím režisérům, kteří si myslí, že když natočili klip pro Linkin Park, tak zvládnou i film za šedesát milionů dolarů, občas se stane, že se objeví někdo, o kom se právem začne mluvit hned potom, co vypustí do světa svoje první dílo.

Někdo, jako je třeba Duncan Jones. Jeho Moon potěšil nejen filmové kritiky, ale především milovníky science fiction a ukázal, že dobrý film se v tomhle žánru dá natočit i za malé peníze, když to všechno kočíruje někdo s jasnou vizí a velkým talentem. O Jonese se teď přetahuje celý Hollywoodu, ale on má jasno. Jeho dalším projektem je sci-fi thriller s názvem Source Code. Hlavní hrdina bude bývalý voják, jenž se z neznámého důvodu probudí v těle muže, jenž musí zabránit výbuchu vlaku. A když se mu to nepodaří, dostane další šanci. A pak další. Ovšem prožít si svou vlastní smrt více než jednou nejspíš moc zdravé nebude.

Source Code zní jako drsnější variace na Na Hromnice o den více, namísto Billa Murraye nás ale nejspíš čeká někdo mladší. Skákat po střechách vagónů a likvidovat výbušniny by mohl Jake Gyllenhaal, jenž momentálně jedná o tom, že by si zahrál hlavní roli. Scénář teď dolaďuje Billy Ray, jenž má za sebou třeba Hartovu válku nebo nedávné Na odstřel. I když příběh zní možná malinko béčkově, Duncan Jones dokázal, že je zatraceně originální a zajímavý režisér, takže obavy, že Source Code bude jen další obyčejný thriller oživený hrátkami s časem, jsou nejspíš zbytečné. Doufejme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace