Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicolas Cage míří do pekel?


ikona
Mr. Hlad
nicolas cage
O čem bude novinka oscarového herce, jemuž se v poslední době moc nedaří? 

Nicolas Cage má sice doma Oscara a díky filmům jako Skála, Con  Air nebo Tváří v tvář bude navždycky mít místo v srdcích fanoušků akčního filmu, v poslední době to ale vypadá, že si scénáře vybírá losem. Občas sice natočí něco hodně chytrého nebo povedeného, ale až překvapivě často se jeho jméno objevuje v souvislosti s vyloženými zhovadilostmi.

A nejspíš bude ještě hůř. O tom, že si zahraje v 3-D akčním filmu s názvem Drive Angry, už jsme psali. Původně měl zachraňovat svou vnučku a mstít se za smrt dcery, tedy klasická béčková zápletka. Teď to však vypadá, že Cageova novinka hodlá být něčím mnohem šílenějším než jen obyčejným béčkem. Hrdinou Drive Angry totiž bude zkušený kriminálník Milton, jenž většinu svého života strávil za katrem, okolnosti ho ale donutí naposledy sednout za volant svého Challengera a rozpoutat peklo na amerických okreskách. A teď k tomu, proč to bude dělat. Smrt dcery a únos vnučky – nemluvněte – zůstávají, jenomže scénář bude pracovat i s atributy, které automaticky dělají z Drive Angry film, jenž může skončit jako naprosto geniální dílo, nebo film, po němž budou chtít fandové akce režiséra Patricka Lussiera zabít.

Cage totiž půjde po krku nebezpečné sektě, která chce za úplňku obětovat jeho mrňavou vnučku, a šéf náboženských pošuků Jonah King by rád rozpoutal peklo na zemi. Cageovi bude pomáhat „chytrá/sexy servírka“ a krom sektářů mu po krku půjde ještě policie a především vrah s přezdívkou Účetní, kterému je celá rodinná záležitost hlavního hrdiny úplně ukradená. Zní to ještě béčkověji než Tarantinovo Auto zabiják a nejspíš můžeme počítat s klasickým Cageovým přehráváním, což by nejspíš nebyl ten největší problém, ale Patrick Lussier točí bohužel jen špatné filmy a ne „fajn béčkově špatné“ filmy, takže uvidíme. Každopádně se zdá, že Nicolas Cage hodlá svou kariéru podrobit další a tentokrát možná té nejtěžší zkoušce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace