Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 45/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Dojde na novou válku s roboty? Půjde si Anthony Hopkins pro dalšího Oscara? Může Morgan Freeman hrát lamače dívčích srdcí? 

Režisér Peter Segal nemá nic společného s balónem jménem Steven Seagal a navíc ho v kinech vidíme docela rádi. Teď to vypadá, že se s ním setkáme rovnou dvakrát, protože by mohl režírovat komedii s pracovním názvem Dirty Old Men, v níž si Morgan Freeman zahraje playboye důchodového věku, jenž se bude pokoušet svému dlouholetému parťákovi sabotovat jeho vážný vztah. Krom toho by Segal mohl nahradit vytíženého Roberta Rodrigueze u filmové adaptace animáku The Jetsons. To jsou ti Flinstoneovi z budoucnosti.

A teď k vousáčům. John Rhys-Davies, alias Gimli z Pána prstenů, prozradil, že se mu do Hobita moc nechce. Zaprvé mu prý vadí make-up a zadruhé by tentokrát musel hrát jen jednoho ze třinácti trpaslíků, což oproti prstenové trilogii docela ústup ze slávy. Zach Galifianakis ho ale nejspíš nenahradí, protože má fofr. Teď ke svým mnoha připravovaným projektům připojí i dabing ve shrekovském spin-offu Kocour v botách. A u dabingu zůstaneme, protože Owen Wilson naštěká ústředního čokla v adaptaci comicsu Marmaduke.

A teď k živým lidem. Anthony Hopkins se objeví v hlavní roli filmu Hemingway and Fuentes. Režírující Andy Garcia se podívá na poslední roky života slavného spisovatele a na to, jak se mu dařilo na Kubě. Danny Boyle zase potvrdil, že jeho novým projektem bude 127 Hours, příběh horolezce Arona Ralstona, jenž si musel ufiknout ruku, aby si zachránil život.

Trestuhodně nevyužívaný Chuck Russell bude za sedmdesát milionů točit 3D verzi pohádky Arabian Nights, kde dojde na Aladdina, Sindibáda, Šeherezádu a podobné věci. Ralph Fiennes má zase raději Shakespeara. Poprvé si vyzkouší režii na filmové verzi jeho hry Coriolanus. Zahraje si hlavní roli a vedle něho se objeví třeba i Gerard Butler. Patrick Dempsey bude mít jiné starosti, v zatím nepojmenované komedii si zahraje šéfa banky, jenž se bude muset vypořádat hned s několika zlodějskými akcemi najednou. Režíruje Paul McGuigan, jenž dělal například Nabít a zabít.

Johnny Depp by se mohl objevit v hlavní mužské roli chystaného a evidentně hodně ambiciózního thrilleru The Tourist, v němž agentka Angelina Jolie využije naivního turistu k tomu, aby si vyřídila účty se svým bývalým milencem a zároveň nebezpečným gangsterem. Nedávno jsme psali, že Bharat Nalluri The Tourist opustil a nahradil ho režisér Životů těch druhých Florian Henckel von Donnersmack. Ten už je také pryč a teď ve vzduchu létá jméno Alfonso Cuaróna, což bychom si nechali líbit (a já už bych nemusel psát to strašlivé německé jméno). S Deppem se navíc stále počítá pro hlavní roli ve filmu The Lone Ranger, i když to chvilku vypadalo, že se herecká hvězda se společností Disney nedohodne.

Nabíjet a zabíjet bude Hellen Mirren, která se objeví vedle Bruce Willise a Morgana Freemana v comicsové akci Red. Pár mrtvých bude nejspíš i v adaptaci románu Robocalypse. Pod béčkovým názvem se skrývá další příběh o boji lidstva s roboty, jeho autorem je ale Daniel H. Wilson, jenž má z robotiky doktorát a jeho kniha je prý velmi realistická. No a dojde i na další deskovou hru, tentokrát to bude slavný Risk, kde k vítězství potřebujete dobýt celý svět. Nejspíš tedy půjde o komorní drama.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace