Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 44/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo půjde po krku Rockovi? S kým bude souložit Jessica Biel? Proč se Adam Sandler převlékne do ženských šatů? A jak to vypadá s Falloutem?  

Jessica Biel se nejspíš rozhodla razantně změnit žánr. Ve filmu F**king Engaged bude se svým snoubencem souložit každý den, dokud se nevezmou. Když jí to baví, tak proč ne. Emmanuelle Chriqui místo toho raději vyrazí do Gruzie s Valem Kilmerem. Renny Harlin se totiž ve své novince Georgia zkusí vyjádřit ke konfliktu s Ruskem, tak asi bude sranda. Akci zažije i Milla Jovovich, která se objeví v thrilleru Faces in the Crowd. Zahraje si ženu, která přežije útok sériového vraha, ale protože trpí vzácnou chorobou, díky níž si nepamatuje tváře ostatních lidí, čekají ji nejspíš potíže.

Milovníci osmdesátých let a jejich komedií si teď nejspíš půjdou dát panáka, jelikož předělávku legendárního filmu Číslo 5 žije bude točit Steve Carr, tvůrce Policajta ze sámošky. Alespoň že Luc Besson nemá tak blbé nápady a hodlá natočit adaptaci comicsu o ženské verzi Indiana Jonese The Extraordinary Adventures of Adele Dry-White. Prý by z toho rád měl trilogii. Tony Scott chystá něco … děsivějšího. Nebo nevím jak jinak charakterizovat zatím nepojmenovanou biografii chlapíka, který se rozhodl udělat z obyčejného baru striptýzový klub, kde se u tyčí kroutí namakaní chlapáci. Naštěstí by prý mělo dojít i na nějaké to násilí, protože striptýzový král Steve Banerjee se nedokázal dohodnout se svými kolegy a řešit to musel nájemný vrah. Jo a Peter Berg prý Dunu točit nebude a teď se údajně hledá náhradník.

Ron Livingston doplní obsazení chystaného remaku francouzské komedie Blbec k večeři. Vedle něj se objeví Steve Carell, Paul Rudd nebo Zach Galifianakis. Poslední jmenovaný se navíc objeví spolu s Amy Adams v dramatu Town House, kde si zahraje chlapíka zamilovaného do call girl. Režíruje John Carney, jenž má za sebou poslední „skoročeský“ oscarový úspěch Once. Adam Sandler se objeví ve filmu Jack & Jill rovnou ve dvojroli. A zahraje si oba sourozence. Představa tohohle chlapíka v sukni mi nedělá úplně dobře. Stejně jako to, že režisér nepříliš povedeného Hitmana Xavier Gens má točit film s názvem Fallout. Naštěstí nepůjde o adaptaci nejlepší počítačové hry všech dob (nehodlám diskutovat), ale o postapokalyptický akční horor ve stylu Útoku na 13. okrsek a Pána much.

V thrilleru Unknown White Male, v němž někdo Liamu Neesenovi ukradne identitu, se objeví i Diane Kruger nebo January Jones. Režie se ujme Jaume Collet-Serra, jehož Orphan je jedním z nejlepších hororů letošního roku. January Jones se chystá i na spolupráci s Nicolasem Cagem v Hungry White Rabbit, kde se držitel Oscara pod vedením všeuměla Rogera Donaldsona rozhodne přidat ke skupině samozvaných ochránců pořádku a pomstít svou rodinu. Jelikož si Jones zahraje jeho manželku, nejspíš se na plátně moc neohřeje. Mstít se bude i Dwayne „The Rock“ Johnson ve filmu Faster. Po krku mu ale půjde Billy Bob Thornton jako drsný policajt.

Jackie Chan se mstít asi nebude, ale bude nejspíš muset trénovat. Zahraje si v remaku slavného The Shaolin Temple, kde se poprvé objevil Jet Li. Pokud nebude chtít být za srandistu, nejspíš bude muset ve svých pětapadesáti malinko máknout. Režírovat bude Benny Chan, jenž s Jackiem dělal už na nové Police Story. Drsné to bude mít i Matt Damon, jenž se přidal k Jeffu Bridgesovi v novince bratří Coenů True Grit. Půjde o remake westernu Johna Waynea, kde dva zmínění půjdou po krku záporákovi s ksichtem Joshe Brolina. No a aby bylo na konec té srandy ještě trošku víc, Jerry Bruckheimer chystá adaptaci počítačové hry Shattered Union, jejíž děj se odehrává v Americe po tom, co na Washington spadla atomová bomba a začala občanská válka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace