Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Willis FAKT bude Kane?


ikona
Mr. Hlad
bruce willis
Zahraje si Bruce Willis nakonec zabijáka z videohry? 

Počítačové hry to nemají na plátnech kin úplně snadné, pravda ale je, že filmaři si dost často vybírají látku, která není úplně vhodná, případně se hodlají kreativně vyřádit a nepochopí, že když jde fanoušek hry do kina, chce vidět to, co mu nabízela hra. Ubulený a neakční Max Payne by o tom mohl vyprávět.

O filmové verzi akční pecky Kane & Lynch se mluví prakticky od okamžiku, kdy se hra objevila na pultech prodejen. Béčkový příběh o likvidátorovi, jenž je unesen z vězení a spolu se svým psychopatickým kolegou se vydává plnit úkoly pro jakousi organizaci, si o plátno přímo říkal. Řeči o tom, že v hlavní roli se objeví Bruce Willis, parťáka mu bude dělat Billy Bob Thornton a za kameru se posadí Michael Bay, brali všichni s velkou rezervou. Teď to ale vypadá, že se s projektem opravdu něco děje a že řeči, které jsme slyšeli před pár lety, nebyly jen pouhé machrování.

Podle producenta Adriana Askarieha je totiž Bruce Willis skutečně na palubě. O scénáři údajně tvrdí, že je to jedna z nejlepších akčních věcí, která se mu kdy dostala do ruky. Willis by po zmršených Náhradnících potřeboval hit a tohle by mohlo být něco, co mu sedne. Za kamerou Kane & Lynch bude ale sedět nováček Simon Crane, pro něhož to bude první film a můžeme se jen dohadovat, jestli dokáže uřídit hvězdu jako je Willis a ustát tlak filmových producentů i fanoušků předlohy. Na druhou stranu má jako bývalý šéf kaskadérů s akčními filmy hodně zkušeností, takže minimálně po téhle stránce by jeho debut nemusel být zlý. Teď musíme doufat ve dvě věci. Že se podaří k Willisovi najít správného parťáka a že Adrian Askarieh nekecá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace