Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsový pelmel


ikona
Mr. Hlad
deadpoolgreen lanterniron manwolverinex-men
Iron Man, Wolverine, Kapitán Amerika, Deadpool, Green Lantern, X-Men a tak.  

Comicsových filmů se na nás v budoucnu chystá opravdu hodně, a tak není divu, že se čas od času objeví hned několik zásadních informací. Namísto rozhazování do několika novinek jsme se tedy rozhodli nacpat všechny do jedné. Ať to zmatení čtenáři nemusí hledat.

Green Lantern už má nějakou dobu tvář a víme, že si ho zahraje Ryan Reynolds. Proti němu by se měl postavit padouch jménem Sinestro a nedávno se objevily zvěsti, že by ho mohl ztvárnit Jackie Earl Haley. Ten o tom ale prý vůbec nic neví. Potichu se také říká, že v Green Lanternovi by se mohl objevit Superman. To by znamenalo, že projekt Justice League of America ještě není mrtvý.

Reynold se objeví i v další comicsovce. Deadpool, který se na chvilku mihnul o ve Wolverineovi, prý ale bude začínat zcela od začátku a film s Hughem Jackmanem bude ignorovat. Možná je to tak lepší, protože Deadpoolovi se tam nestaly zrovna hezké věci. Druhý Wolverine ale už také nabírá na obrátkách. Víme už, že děj se bude odehrávat v Japonsku, kde by se prý mělo i natáčet, údajně se objeví i další Loganova láska Mariko a její záporácký otec. Pro lidi obeznámená s comicem asi nejde o žádné velké překvapení.

Překvapením není ani to, že se Jensen Ackles ze seriálu Lovci duchů nejspíš neobjeví v roli Kapitána Ameriky. Sám herec tvrdí, že na něco podobného nemá dostatečně provařený obličej, osobně bych si ho ale v kostýmu z vlajky představit dokázal. Nathan Fillion si ale na nějakou tu comicsovku zuby brousí. Rád by se objevil v remaku seriálu z osmdesátých let The Greatest American Hero, jehož hrdina získal speciální mimozemský oblek, s jehož pomocí bojoval se zločinem. Nový oblek ale možná dostane i Iron Man. Mělo by jít o brnění Extremis, které je jaksi „přidělané“ na kostře Tonyho Starka. V comicsu jde však o poměrně zásadní událost a znalci tvrdí, že na něco takového je pro film ještě brzy.

Stále se pracuje i na x-menovském spinoffu Magneto, jehož producentka Lauren Shuler Donner teď řekla, Iana McKellena nejspíš nahradí mladší herec, využití „omlazovací technologie“ z trojky by se totiž finančně nevyplatilo. Ohledně X-Men: First Class se nechala slyšet, že se máme připravit na filmy ve stylu temnějšího Harryho Pottera, cílové publikum bude podle všeho mladší a s chytrými společenskými narážkami Bryana Singera se asi můžeme rozloučit.

Tak to je asi všechno, diskuse je vám k dispozici.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace