Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další američtí gangsteři?


ikona
Mr. Hlad
ridley scott
Ridley Scott rozjíždí velké pátrání s nepříjemnými výsledky.  

Když je člověku přes sedmdesát, cítí, že už mu moc času na světě nezbývá a že by stálo za to po sobě něco zanechat. Ridley Scott tenhle problém nemá. Natočil pro nás Vetřelce, Blade Runnera, Gladiátora a spoustu dalších parádních kousků.

Přesto je jeho pracovní tempo několikanásobně větší než u o půl století mladších režisérů. Momentálně spolu s Russelem Crowem točí další variaci na klasický příběh o Robinu Hoodovi, počítá se s ním i u režie pátého Vetřelce a ve vzduchu pořád ještě visí šílenost jménem Monopoly. Adaptaci deskové hry pro malé kapitalisty si Scott nejspíš odpustit nehodlá. V příštích letech bude mít zkrátka fofr, přesto už si vybral další látku a můžeme s klidem říct, že zní mnohem zajímavěji než poslední zmíněný film.

Spolu se scénáristou Stevem Zaillianem, jenž napsal Schindlerův seznam nebo Amerického gangstera, chystá remake britské minisérie s názvem Red Riding. Původní děj, který bude pro potřeby filmu přesunut do USA, vypráví o zmizení několika mladých dívek a o policejním pátrání, které přineslo výsledky, ale ne takové, jaké se očekávaly. Policejní úřad byl totiž poměrně hodně zkorumpovaný a ošklivá pravda vyplula na povrch. Columbia Pictures zakoupila práva jak na televizní minisérii, tak na knižní předlohu Davida Peace. Každopádně Americký gangster ukázal, že Scott a Zaillian si sednou a že natočit velkou detektivku zvládnou bez větších problémů, takže se můžeme začít pomalu těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace