Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční sci-fi peklo v Amazonii


ikona
Mr. Hlad
scott stewart
I telepati a vládní zabijáci mají své dny.  

Dobře si zapamatujte jméno Scott Stewart. Tenhle chlapík sice zatím nenatočil ani jeden film, ale dělá všechno proto, aby se usídlil natrvalo v Hollywoodu. Jméno si udělal jako tvůrce vizuálních efektů u filmů jako Superman se vrací, Iron Man nebo u čtvrté Smrtonosné pasti a nedávno se rozhodl vyzkoušet to s režií.

Jeho andělský horor The Legion vypadá sice béčkově, ale v kině by to mohla být hodně veselá a hodně brutální zábava. Banda buranů bojující s nebeskou armádou se totiž až tak moc často nevidí. Comicsovka Priest bude zase kombinace hororu, akčního filmu a westernu, což také nezní špatně a Stewart už plánuje, co bude dělat potom. Jeho novinka se bude jmenovat Psy-Ops a zápletka zní opět béčkově, ale opět poměrně zajímavě. Skupina zvláštních agentů, kteří využívají své nadlidské schopnosti k tomu, aby se dokázali nepříteli doslova nabourat do hlavy a využít proti němu jeho vlastní noční můry a fóbie, se vydá na misi kamsi do Amazonie. Na místě však zjistí, že tohle nebude rutinní úkol a že se budou muset hodně otáčet, aby se alespoň část z nich dostala domů v jednom kuse.

Scott Stewart si evidentně docela věří, protože slibuje kombinaci legendárních akčních filmů z osmdesátých let s realismem současnosti. Konkrétně padaly názvy filmů jako Predátor a Vetřelec a na druhé straně Černý jestřáb sestřelen nebo trilogie o Jasonu Bourenovi. Sebevědomí režisérovi rozhodně nechybí. Otázka ale je, jestli jen nemele pantem a nemachruje, na jeho první film si musíme ještě chvilku počkat a teprve podle toho, jak se předvede v The Legion, se můžeme začít regulérně těšit nebo cynicky vysmívat. Doufejme v to první.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace