Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold po letech za drsňáka


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggersylvester stallonethe expendables
Jakou roli si kalifornský guvernér zahraje v The Expendables? 

Kdyby se měl udělat v naší redakci žebříček nejočekávanějších filmů příštího roku, dovolím si tvrdit, že by na celé čáře zvítězil Sylvester Stallone a jeho The Best Of filmových drsňáků, které půjde do kin pod názvem The Expendables.

O tomhle filmu už toho bylo napsáno hodně, takže jen ve stručnosti – komando žoldáků pod vedením Stallonea se vydává zlikvidovat jakéhosi středoamerického diktátora a ve filmu bude podle všeho hodně přestřelek, výbuchů, bezdůvodného násilí, hlášek a všech věcí, které k dobrému akčnímu žánru neodmyslitelně patří. A pak taky Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Steve Austin, Terry Crewes, Eric Roberts, Bruce Willis a ještě pár herců, kteří umí nebo dřív umělí udělat s kulometem pořádnou show. No a objeví se i Arnold Schwarzenegger.

Ještě donedávna nikdo pořádně nevěděl, jakou roli „Rakouský dub“ dostal a jasné bylo jen to, že to bude rolička opravdu malá. Šéfovat Kalifornii je totiž nejspíš docela náročné a utrhnout se z práce moc nejde. Původně to vypadalo, že Arnold a Sly do sebe jen tak někde narazí a pomrknou na diváky, teď se ale Stallone nechal slyšet, že jeho bývalý konkurent bude mít malinko výraznější úlohu. Zahraje si totiž jeho konkurenta, která má také zálusk na kontrakt na středoamerického diktátora. Podle Stallonea by mělo jít o scénu, kde budou jeho a Schwarzeneggerova postava v rolích rivalů, jak to bylo prakticky po celou jejich kariéru. Na druhou stranu – a teď ze mě mluví jen a pouze fanoušek akčních filmů – Arnoldovi příští rok končí guvernérování a i když se prý neoficiálně chystá zkusit to v americkém senátu, v případné dvojce The Expendables by se pro něho určitě našlo ve Slyově týmu místo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace