Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konečně kořist pro Predátory


ikona
Mr. Hlad
predatorpredator 3
Chcete vědět, kdo si to rozdá s mimozemskými lovci? 

Tak a je to tady. Robert Rodriguez produkuje, Nimród Antal režíruje, mimozemští lovci chystají své zbraně a fanoušci akčních filmů se začínají těšit. Predators se v kinech objeví sice až příští rok, ale už teď se jich nemůžeme dočkat. Tvůrci sice slíbili i predátorské sokoly a psy, ale i tak víra v řádně brutální akční jízdu vítězí nad faktem, že Rodriguez je naprosto nevypočitatelný a možná na nás ještě pár šíleností chystá. Každopádně tvůrci konečně odtajnili, kdo si to s dredatými lovci rozdá a nevypadá to vůbec špatně.

Hlavní hrdina Royce, jenž by měl mít údajně něco ze Stevea McQueena, dostane tvář Adriena Brodyho. Trošku překvapivá volba, ale proč ne? Brody navíc slíbil, že se nebude bránit případnému pokračování.

Další pán na holení by měl být Topher Grace. Záporák ze třetího Spider-Mana by potřeboval trošku nakopnout kariéru, a tak se nejspíš objeví v roli sériového vraha Edwina, po němž krom FBI pasou i mimozemští zabijáci.

O tom, že Danny Trejo si zahraje mexického mafiána Cuchilla, který bude dělat bordel s pomocí dvou samopalů UZI, už jsme psali, ale proč to nepřipomenout.

Další, o kom už se pár dní ví, je Walton Goggins. Ten toho ve filmu zatím moc nepředvedl, ale seriál Shield: Policejní odznak je pro akční film dostatečná průprava. V Predators si zahraje mukla Stanse vyzbrojeného podomácku vyrobeným nožem.

Oleg Taktarov bude vybaven o něco lépe. Parťák Karla Rodena z 15 minut bude bojovat s pomocí rotačního kulometu. S Nikolaiem bude určitě legrace, protože půjde o bývalého člena ruských elitních jednotek.

Aby si nestěžovaly feministky, dojde samozřejmě i na ženskou hrdinku Isabelle. Tu si zahraje Alice Braga, kterou si můžete pamatovat třeba z Já, legenda. V džungli bude spoléhat na svojí odstřelovačku.

Afrického člena zabijáckých jednotek ze Sierra Leone Mombassu ztvární muž s nejnebezpečnějším křestním jménem na světě. Mahershalalhashbaz Ali se předvedl v seriálu 4400 nebo v Benjaminovi Buttonovi.

A v neposlední řadě tu máme i zástupce asijského kontinentu. Louis Ozawa se v Predators objeví v roli japonského drsoně.

Je to slušná banda, ve které najdeme dobré herce i charismatické bouchače, tak uvidíme, co s tím Antal a Rodriguez udělají. V jejich filmu by se měla objevit ještě minimálně jedna lidská postava a to chlapík, který na predátorské planetě přežil a schovává se kdesi v džungli. Tvůrci by v téhle roličce rádi viděli současného kalifornského guvernéra, ale jestli bude mít čas, na to bych si nevsadil. Když tak můžou zavolat Dannymu Gloverovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace