Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Crowe a Neeson za katrem


ikona
Mr. Hlad
liam neesonpaul haggisrussell crowe
Russell Crowe a Liam Neeson chystají velký útěk z vězení. 

Liam Neeson a Russell Crowe jsou bezpochyby dobří herci. Paul Haggis je bezpochyby dobrý scénárista a režisér. Elizabeth Banks je bezpochyby moc pěkná herečka. Dohromady by jim to tedy mohlo šlapat.

Asi takhle někdo v Hollywoodu uvažoval. Paul Haggis má na kontě Oscara za Crash, kterým mimo jiné dokázal, že Sandra Bullock umí i hrát a že dobrý film se dá natočit jen za pár milionů dolarů. Jeho V údolí Elah už takový úspěch nebyl, ale rozhodně to nebylo kvůli kvalitám filmu. Scénáře k posledním dvěma Bondovkám a spolupráce s Clintem Eastwoodem už jsou jen takové chuťovky. Nedávno se ale Haggis opět rozhodl postavit se za kameru. Drama Three Days bude příběhem učitele, jehož manželka je obviněna z vraždy a i když tvrdí, že je nevinná, nakonec skončí ve vězení. Manžel se ale rozhodne to tak nenechat.

Namísto právníků spojí síly s bývalým trestancem, jenž dobře ví, jak to za katrem chodí, a rozhodne se svou manželku dostat ven. Russell Crowe tentokrát bude hrát toho hodnějšího a slušnějšího člověka, ale role učitele, jenž musí dělat věci, které si nepředstavoval ani v nejhorších snech, by mu sednout mohla. Liam Neeson nám v posledních letech vyrostl v solidního drsoně, takže nějaké útěky z vězení by také neměli být problém. A Elizabeth Banks? O té je slyšet čím dál víc a rozhodně si to zaslouží. Teď už jen zbývá čekat, jestli se Haggis pokusí hrát na emoce a na Oscary, nebo natočí svižný thriller. Obojí bychom si nechali líbit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace