Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční Brolin do Mexika


ikona
Mr. Hlad
josh brolin
Josh Brolin bude mstít smrt své manželky.  

Josh Brolin je chlapík, kterého nemůže mít neradi. V době, kdy akční žánr vymírá a každý film, ve kterém dojde na násilí, je vyhlížen div ne jako pokračování Transformerů, dokázal tenhle herec přijít s tím, co nám dnes chybí a co jsme tak moc měli rádi na sedmdesátých a osmdesátých letech.

Brolin v sobě má něco z mladšího Clinta Eastwooda a Charlese Bronsona. Je to drsňák a když vezme do ruky brokovnici, nevypadá s ní srandovně. V době, kdy se o akční role pokouší Paul Walker (nic proti Zběsilému útěku) nebo Tyrese Gibson (tam už to s těmi sympatiemi bude horší), působí Brolin příjemně oldschoolově. A dobře to ví. Jeho další film totiž bude přesně to, co by Charles Bronson natočil v polovině sedmdesátých let. V thrilleru Cartel se s ním podíváme do Mexika. Nebudou nás však zajímat památky, ale akce.

Josh Brolin si totiž zahraje chlapíka, který se rozhodne řádně si popovídat se členy mexického kartelu, kteří mu zavraždili manželku a ohrožují jeho syna. Na americko-mexických hranicích zkrátka bude horko. Cartel už se po Hollywoodu pohybuje chvilku a původně si v téhle předělávce italského thrilleru La Scorta měl zahrát Sean Penn. Ten ale projekt opustil už dávno a nejspíš je to dobře, protože Brolinovi mstící se tatík sedne nejspíš lépe a hlavně by se nemusel pokoušet ubrečet publikum k smrti a akademii k Oscarovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace