Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Polanski filmovou hvězdou?


ikona
Mr. Hlad
roman polanski
Režisér Křižovatky smrti chystá pokračování dokumentu o průšvihu legendárního filmaře.  

Roman Polanski má teď nejspíš úplně jiné starosti než přemýšlet nad tím, jakým směrem se bude odvíjet jeho filmová kariéra. Nic moc lepšího ho ve světě filmu už ale potkat nemohlo. Oscara má, status legendy také, tak co mu ještě po profesionální stránce chybí?

Faktem ale je, že za úlet, který před lety udělal, teď musí pykat. Nebudeme řešit kdo, jak a proč, Polanski má teď na rukou zkrátka klepeta a pokud si nepořídí dobrého právníka, stráví nějaký čas za katrem. A i kdyby se z obvinění z toho, že si užil s nezletilou, nějak dostal, bulvár ho nejspíš sežere. Tváří v tvář těmhle problémům je slavnému režisérovi nejspíš jedno, že jeho novinka The Ghost, ve které se spisovatel a životopisec Ewan McGregor dostane k hodně nehezkým informacím ohledně britského premiéra Pierce Brosnana, se do kin dostane později, než bylo původně plánováno. Producenti hodlají počkat, než se celý režisérův osobní problém dořeší.

Na druhou stranu Brett Ratner si díky zatčení slavného režiséra udělal zadarmo solidní publicitu k filmu, který ještě před pár dny nikoho nezajímal. Několik hodin před tím, než Polanski skončil v rukou policie, totiž řekl, že má v plánu produkovat pokračování filmu Roman Polanski: Wanted and Desired. Dokument z roku 2008 se podrobně podíval na celý případ, který – jak Polanski pocítil na vlastní kůži – stále ještě není uzavřený. Ratner ale tvrdí, že jde v podstatě jen o mizernou práci soudů v L. A. Rodina postižené dívky totiž režisérovi údajně odpustila, sama oběť také a Polanski byl už jednou za celou kauzu potrestán. A podle Ratnera slíbil, že se v připravovaném filmu objeví a ke všemu se sám vyjádří. Teď to asi nebude tak jednoduché, každopádně Ratner má najednou v ruce látku, která měla ještě před týdnem několikanásobně menší hodnotu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace