Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock hodlá přitvrdit


ikona
Mr. Hlad
mark wahlbergsamuel l. jacksonthe rockwill ferrell
Dwayne Johnson chystá návrat k akčním filmům. Jaké to budou? 

Je smutným pravidlem, že každá akční hvězda si čas od času během své kariéry řekne, že by měla přehodit výhybku a natočit něco, u čeho se lidi budou smát a ne jenom nadšeně křičet při pohledu na vybuchující cisterny. Arnold i Sly mají na kontě pár komedií a upřímně – na většinu z nich bychom rádi zapomněli.

Současná doba ale akčním filmům nepřeje, a tak se stalo, že z Dwayna Johnsona, jehož muskulatura a charisma ho předurčovaly k filmům, v nichž by střílel a mlátil lidi od začátku do konce, natáčí jednu komedii za druhou. Naštěstí to vypadá, že se karta začíná alespoň trošku obracet. O filmu s názvem Faster už jsme psali. Johnson si tu zahraje chlapíka, jenž po deseti letech vychází z vězení s cílem najít lidi, kteří ho dostali za katr a zabili jeho bratra. Režírovat měl původně Phil Joanou, teď ho ale nahradí nepříliš zajímavý George Tillman Jr. Ten má na kontě průměrnou potápěčskou biografii Ten nejlepší a profil legendárního rappera Notorious.

V další roli, na kterou se Johnson chystá, se nejspíš také bude střílet, ale víc než o akci půjde v The Other Guys o humor. Spolu se Samuelem L. Jacksonem si zahrají dvojici nejlepších newyorských policajtů, kterým začíná růst konkurence v podobě parťáků Willa Ferrella a Marka Wahlberga. A aby toho nebylo málo, ve filmu se objeví i Michael Keaton nebo Eva Mendes. Obsazení je zkrátka na jedničku, teď jde o to, co s ním režisér Adam McKay udělá. Jeho Zprávař je geniální, ale závodnická komedie Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec byla peklo. Na druhou stranu ukázala, že McKay nemá s akčními scénami problém.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace