Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o DVD s kraťasy od Pixaru


ikona
Cival
soutěž
Kolekce (nejen) oscarových pixarovských filmů může být i vaše... 

Pixar si své kraťasy poctivě hlídá, takže většinu z nich na YouTube nenajdete. Proč taková pečlivost? Inu, protože se dají i tyhle miniatury, na nichž začínal nejeden slavný režisér, dobře zpeněžit. Například vydáním placek s krátkými filmy.

Právě o ně můžete hrát v další naší soutěži, kterou pořádáme společně s naším dlouholetým partnerem Filmopolis.cz. Jak jistě víte, odkazujeme na něj z každého článku v naší DVD rubrice (to baculaté fialové tlačítko), tak aby ti movitější z vás mohli hnedka nakupovat a ti chudší alespoň závidět. :-)

O kolekci krátkých filmů Pixaru můžete soutěžit tradičně na adrese souteze.moviezone.cz, konkrétně přímo ZDE. Soutěž probíhá do 1. října!

Mimochodem aktuálně nejprodávanější jsou DVD s Milionářem z chatrče, akčňákem Rychlí a zběsilí, předobjednávkoví Transformeři 2, třetí Underworld a disk s druhou sezónou seriálu Simpsonovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace