Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jednou panchart, pořád parchant


ikona
Mr. Hlad
green hornet
Padouch z Hanebných panchartů se polepšit nehodlá. Komu bude škodit teď? 

Jméno Christopha Waltze znali ještě před rokem jen ti největší fanoušci rakouské kinematografie, ale teď na jeho obličej narazí člověk doslova všude. A ten chlapík si to bezesporu zaslouží.

Quentin Tarantino z něho udělal hlavního záporáka ve svých Hanebných panchartech a Waltz se mu za to odvděčil naprosto stylovou postavou, kterou chválí i diváci, kteří jinak poslednímu kousku kultovního režiséra nemohou přijít na jméno. Waltz byl cool, Waltz byl slizký, Waltz byl zlý. A tak trochu parodie, ale to je asi jedno. Každopádně jeho jméno si teď v Hollywoodu budou nejspíš nějaký ten měsíc pamatovat a on toho dokázal využít. Vypadá to totiž, že přímo od Panchartů zamířil k další záporácké roli.

Jako hlavní padouch by se měl objevit v Green Hornetovi. Adaptace legendárního seriálu, v němž startoval Bruce Lee, se chystá už pár let a motalo se okolo ní hodně zajímavých jmen. Teď už ale nejspíš na sto procent můžeme říct, že režírovat bude Michel Gondry a před kamerou narazíme na Setha Rogena, Jaye Chou, Cameron Diaz, Toma Wilkinsona, Edwarda Jamese Olmose a právě Christopha Waltze (film už se totiž natáčí). Původně se počítalo s tím, že hlavního záporáka si zahraje Nicolas Cage, ale ten se nakonec rozhodl do toho nejít. Tvůrci však můžou být stejně spokojeni. Waltz je vyjde podstatně levněji a zároveň je momentálně mediálně zajímavý minimálně stejně jako Cage. Každopádně Green Hornet začíná vypadat hodně slibně, i když až upoutávky ukážou, jak bude spolupráce těhle lidí vypadat. Green Hornet pořád může dopadnout všelijak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace