Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

A-Team konečně kompletní?


ikona
Mr. Hlad
a-team
Máme už jasno o hvězdách filmové adaptace kultovního seriálu?  

Adaptace kultovních starších seriálů většinou diváci nevítají příliš s nadšením. Vzpomínky z dětství či mládí udělaly i z těch největších hovadin prvotřídní zábavu a nikdo obyčejně nemá radost z toho, že by tahle zábava měla dostat nový kabát.

U A-Teamu to je trošku jiné. Už když tenhle kultovní seriál běžel v televizi, bylo každému jasné, že se nebere úplně vážně. Příběhy bývalých členů elitního vojenského týmu, kteří byli obviněni ze zločinu, jenž nespáchali, byly sice plné akce, ale zároveň i poměrně hodně nahláškované a nebály se dělat si legraci sami ze sebe. Filmová verze se chystá už docela dlouho, v kinech by se měla objevit příští léto a jak víme, režírovat ji bude Joe Carnahan zodpovědný za Sejmi eso nebo parádní Narkotika. Novým šéfem týmu – Hannibalem Smithem – se stane Liam Neeson, který v 96 hodinách ukázal, že akční filmy mu nejsou cizí a týmového krasavce Templetona Pecka, jenž hraje spíš na šarm než na násilí, si zahraje Bradley Cooper z Pařby ve Vegas. Tohle už víme. A-Team měl ale čtyři členy.

Ale už možná víme, kdo si je v nové verzí zahraje. Pošuka a prvotřídního magora Murdocka by prý mohl ztvárnit Sharlto Copley. Donedávna to byl neznámý herec, ale teď má hlaví roli v úspěšném District 9, takže pokud si na něj chcete udělat vlastní názor, brzy budete mít možnost. Fanoušky však nejvíc zajímá B. A. Baracus, obrovitý černoch, který na krku nosí asi sedm kilo zlatých řetězů a stal se prakticky symbolem celého seriálu. Ve hře byli rappeři Common a The Game, tvůrcům ale došlo, že jestli chtějí někoho, kdo vypadá, jako že bez problémů vyčistí celou hospodu do dvou minut, musí hledat jinde. Třeba mezi zápasníky. Podle britského deníku The Sun – který je známý především tím, že z něj hodně často vylezou naprosto nesmyslné zprávy – by si Baracuse mohl zahrát šampión UFC Quinton „Rampage“ Jackson. Hrát asi moc neumí, ale o to v téhle roli nejspíš moc nepůjde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace