Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicolas Cage chystá pomstu


ikona
Mr. Hlad
nicolas cage
Nicolas Cage se vrací k akčnímu žánru a bude mstít svou filmovou manželku.  

Je to sotva pár dní, co jsme psali novinku o tom, že Nicolas Cage by se měl objevit pod režijní taktovkou Patricka „umím točit 3-D filmy, i když za nic nestojí“ Lussiera. Jejich spolupráce se měla jmenovat Drive Angry a Cage tu měl mstít smrt své dcery a zachraňovat vnučku. Teď je ale všechno nejspíš úplně jinak.

Jak se můžete dočíst v jiné rubrice na MovieZone, Patrick Lussier se nejspíš ujme režie třetího Halloweenu. Někomu nejspíš došlo, že Nicolas Cage má Oscara a i když jeho poslední filmy nejsou zdaleka tak dobré jako to, co tvořil v devadesátých letech, stále si zaslouží mít za kamerou někoho lepšího. Cage se ale pode všeho mstít chce a je mu celkem jedno, pod čí režijní taktovkou. V Hungry Rabbit Jumps by si měl zahrát chlapíka, jehož manželka se stane obětí zločinu a Nicolas se nejspíš rozhodne, že už toho bylo dost. Není to ale takový frajer, aby vyrazil do ulic s brokovnicí sám. Místo toho vypátrá, že podobně postižených lidí, kterým bylo ublíženo a oni se hodlají pomstít, je víc. A že už dávno přešli od slov k činům. Spolu s nimi se tedy i on vydává na cestu pomsty.

Thriller podle scénáře Roberta Tannena bude režírovat všeuměl Roger Donaldson, jenž je zodpovědný za filmy jako Test, Bounty nebo nedávnou Čistou práci. Hungry Rabbit Jumps vznikne navíc v produkci Tobeyho Maguirea, který má až podezřelý čich na dobré látky a dal světu třeba 25. hodinu nebo téměř oscarového Seabiscuita. Natáčení začne už v lednu, ale pokud byste raději viděli 3-D Drive Angry, dočkáte se, kamery se ale spustí až v dubnu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace