Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo vs. Univerzální vojáci?


ikona
Mr. Hlad
rambosylvester stallone
Sylvester Stallone avizoval komorní návrat ke kořenům. Náhle mění plány. Anebo kdáká kachna roku... 

Je to jen pár dní, co bylo oficiálně oznámeno, že Sylvester Stallone si ještě minimálně jednou zopakuje roli vietnamského veterána Johna Ramba. Naposledy jsme ho mohli vidět v jihovýchodní Asii, kde s pomocí kulometu zásadním způsobem redukoval velikost barmské armády.

Pátý Rambo měl být údajně o tom, jak si to Sly vyřizuje s obchodníky s lidmi a drogami, teď to ale vypadá, že půjde o něco jiného. O něco zcela jiného. Děj pokračování by se měl odehrávat tam, kde jednička, tedy v hlubokých amerických lesích. Tentokrát však nebudou policajti z amerického maloměsta honit mašinu na zabíjení. I když tak nějak vlastně budou. Rambo totiž povede tým vojáků, kteří mají zamést pod koberec průšvih americké armády. Tím průšvihem jsou uprchnuvší vojáci, na nichž byly dělány experimenty a teď jsou z nich nezastavitelní zabijáci, kteří začínají dělat veliké problémy. Rambo V: The Savage Hunt – jak prý zní oficiální název – vypadá jako kombinace Ramba a Van Dammeova Univerzálního vojáka, ale POZOR.

Všichni dobře víme, že okolo Ramba se drby a zaručené informace objevují několikrát do měsíce. Měli jsme tu únos jeho dcery i nebezpečné sektáře, takže supervojáci nejspíš nikoho nerozhodí. Stallone nedávno sliboval, že jeho nový film by se měl držet více při zemi a mělo by jít svým způsobem o návrat k prvnímu dílu. Experimentálně vytrénovaní vojáci ale moc nepřipomínají komorní a překvapivě chytrou jedničku, takže je dost možné, že se za pár týdnů objeví informace, že pátý Rambo bude zase o něčem úplně jiném. A já osobně bych se ani nezlobil. Navíc tahle zpráva pochází od AICN - a u nich kachny plavou častěji než u kohokoliv jiného...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace