Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Exkluzivně: Avatar Mech


ikona
st39.6
 

Pokaždé, když se objeví nějaký ten obrázek z Avataru, stoupne u nás návštěvnost profilu o několik desítek procent a jeho komentáře kralují boční liště na hlavní stránce. I po ukázce, která v některých vzbudila mírné rozpaky, je to pořád nejočekávanější film roku a lidé žhaví linku kvůli každé pitomině, co se kolem něj na internetu objeví. Tentokrát můžete žhavit exkluzivně u nás, máme pro vás několik detailních fotek Mecha z Cameronova Avataru a aby toho nebylo málo, také pár digitálních potvůrek.

Můžu vám říct, ta věc budí respekt.

Na berlínské IFA se promítá trailer na Avatar v 3D na 106´ plazmě ve FullHD (Cameron totiž podepsal s Panasonicem smlouvu, v jejímž rámci se budou vzájemně promovat) a je to naprosto famózní pohled (trailer má navíc na konci mírně odlišný sestřih, je tu vidět scéna, ve které Worthingtonův Avatar nakopává zadek plecháčovi). 3D je tu vůbec velké téma, krom Sharpu ho vytahuje z největších výrobců každý (Sony, JVC, LG, Samsung, samozřejmě Panasonic, Philips...), BDA tu navíc dává dohromady specifikace 3D formátu pro Blu-ray. A jak třidéčko vypadá na menších uhlopříčkách? Budete se divit, ale naprosto skvěle. Daří se mu obzvlášť u Philipsu, který představuje 3D verzi své 21:9 televize. Pohled vskutku úžasný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace