Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 36/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Životopisy jsou cestou k Oscarům a Colin Firth jednoho chce. Proto si zahraje krále Jiřího VI., otce Alžběty II. Parťáka mu ve filmu The King Speech bude dělat Geoffrey Rush a režie se ujme Tom Hooper, jenž je zodpovědný za minisérii o Johnu Adamsovi. Gemma Arterton nebude královna, bude jen sexy. Alespoň tak je popisována její role v adaptaci románu Possy Simonds Tamara Drewe, kde se stejnojmenná hrdinka vrací po letech zpátky do města vytřít zrak každému, kdo ji v dětství měl za ošklivku. Režíruje Stephen Frears.

Horor Darrena Bousmana, tvůrce pokračování Saw, Mother`s Day, získal hlavní představitelku. Matku, která spolu se svými syny dělá peklo každému, kdo se jí dostane do rukou, si zahraje Rebecca De Mornay. V Ruka na kolébce dokázala, že psychopatky umí, na teenagera-vlkodlaka ale nemá. Michael J. Fox si ho zahrál v roce 1985 ve filmu Teen Wolf a teď to vypadá, že student, který se mění na vlkodlaka, dostane i vlastní televizní seriál.

Keanu Reeves zase bude přepadat banku. Vlastně nebude, jen to na něj někdo hodí a on – člověk se srdcem Mirka Dušína – bude muset světu dokázat, jak to bylo ve skutečnosti. Henry`s Crime nebude detektivka, ale údajně nás čeká romantická komedie (!) ve stylu Franka Capry. Násilí bychom se mohli dočkat až v comicsovce Deadman, kde zavražděný hrdina může jako duch používat cizí těla. V produkci Guilerma del Tora bude režírovat Nikolaj Arcel.

O tom, že třetí Halloween bude ve 3-D, už jsme psali, režii ale po Robu Zombiem převezme hororový veterán Steve Miner. To je mimochodem člověk, který dal světu Jasona Voorheese, nasadil mu hokejovou masku a natočil parádní Halloween: H20. A pokud té hrůzy pořád ještě nemáte dost, můžete se těšit na návrat Martina Lawrence, jenž opět bude řešit potíže s nadváhou a s nejistotou ohledně vlastního pohlaví. Ano, Agent v sukni 3 dostal zelenou. Jestli je vám z toho zle, tak se alespoň podívejte na pár filmových plakátů z Ghany. Ten Terminátor má bezesporu svoje kouzlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace