Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lobo má režiséra


ikona
Mr. Hlad
guy ritchielobo
 

Ono se už doopravdy netočí nic jiného než comicsy. I když má člověk pocit, že ty nejlepší a nejzajímavější kousky jsou už dávno rozebrané a že Hollywood už nemůže najít nic, co by mohl převést na filmové plátno, vždycky se něco objeví. A dost často to bolí.

O tom, že Joel Silver, jenž produkoval mimo jiné série Smrtonosná zbraň a Matrix, chystá filmovou adaptaci jednoho z nejdrsnějšch a nejsrandovnějších comicsů všech dob Lobo, jsme už psali a to poměrně nedávno. A rozhodně ne s nadšením. Příběh „Velkého šéfa,“ lovce lidí a tři metry vysokého mimozemšťana, jenž vyvraždil celou svou planetu, má v hlavě nainstalované rádio, které permanentně hraje metal a na ruce má hák, s nímž dokáže člověku vytrhnout páteř během dvou vteřin, by totiž měl mít přístupnost PG-13. Tedy žádné velké násilí, žádná sprostá slova (a že v jejich vymýšlení byli tvůrci Loba hodně kreativní) a žádná pořádná sranda.

Silver asi tuší, že tím, že z Loba udělá podívanou pro celou rodinu, naštve hodně lidí, a tak se alespoň snaží sehnat režiséra, který by tomu všemu dodal alespoň trošku šmrnc. A tím někým by měl být Guy Ritchie. Režisér Podfu(c)ku a chystaného Sherlocka Holmese rozhodně umí natočit vizuálně našlapaný film a zatím je jeho jméno jediným důvodem, proč se na Loba alespoň trošku těšit. Mimochodem děj se bude odehrávat na Zemi, kam Lobo přijede chytit čtyři nebezpečné vetřelčí uprchlíky a kvůli tomu spojí síly s lidskou teenagerkou. Nezní to hezky, ale třeba to dopadne alespoň jako tohle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace