Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cage, auta a třetí rozměr


ikona
Mr. Hlad
nicolas cage
 

Nicolas Cage si v poslední době scénáře nejspíš vybírá poslepu a procento těch podezřelých filmů začíná v jeho filmografii nebezpečně narůstat. Nejspíš mu ale někdo připomněl, že v devadesátých letech platil za absolutní akční hvězdu a že pokud by se chtěl dostat zpátky mezi respektované herce, kteří nejsou divákům pro smích, možná by to s tímhle žánrem měl zase zkusit.

Experiment v názvem Nebezpečný cíl tak úplně nevyšel, ale scénářů pro akční béčka se v Hollywoodu pořád píše dost a je z čeho vybírat. Cage tak neměl problém najít si další film, ze kterého by mohla s trochou štěstí být hodně zábavná podívaná. A nebo průšvih kardinálních rozměrů. Drive Angry by měl být příběh chlapíka, jemuž banda lumpů zabila dceru a unesla její dítě. Cageův hrdina to tak ale nehodlá nechat a vydává se na cestu pomsty a čím blíže je ke svému cíli, tím víc lidí končí v tratolišti krve. Nezní to sice bůhvíjak originálně, ale nedávný Rozsudek smrti ukázal, že v případě filmů o pomstě není až tak důležité co, ale jak. Bohužel i v tom může být problém.

Drive Angry totiž má být ve 3-D, což by nebyl takový problém a představa automobilových honiček ve třetím prostoru není úplně špatná, ale protože s 3-D ještě moc režisérů neumí, rozhodli se tvůrci posadit na režisérskou sesli Patricka Lussiera, který už ví, co a jak. Jeho Krvavý Valentýn 3-D však za moc nestál a Dracula 2000 jakbysmet. Třeba mu ale akční žánr sedne víc než horory, každopádně pokud se nepletu, je Drive Angry bude pro Cage první akčně-dědkovská role a pro něco takového by si zasloužil lepšího režiséra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace