Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney kupuje Marvel!


ikona
imf
disneymarvel
 

Co nás čeká? Spider-Man a sedm trpaslíků? Kráska a Hulk? Je až příliš snadné si z toho dělat legraci, je příliš těžké nad tím nebrečet. Disney už sice dávno není tím PG magnetem, omezeným jen na malé dětičky a teenagerky v růžových šatičkách - nezapomeňte, že pod ním operuje i Jerry Bruckheimer - ale riziko, že v comicsových adaptacích náhle začne hrát Zac Efron a Jonas Brothers je snad až příliš veliké.

Disney za Marvel zaplatí neuvěřitelné 4 miliardy dolarů - napůl v penězích a napůl v akciích. V geekovských kruzích jde jistě o zprávu roku, co se týče čistě byznysu, určitě je to jeden z největších kupů posledních pěti let. Zvlášť v souvislosti s... tramtadádá... finanční krizí je to zajímavá zpráva. Že by Disney zariskoval a kryl si vlastní záda uchvácením cílové skupiny, která jeho animáky a roztančené teenagery z Disney TV nemůže vystát?

 

Na první pohled to sice vypadá, jak už to u namlouvacích tanečků podobných gigantů bývá, že půjde o mírové převzetí a Disney nebude Marvelu příliš kecat do vedení (viz Google a koupě YouTube), ale bude zajímavé sledovat, jak se změní distribuční taktika filmového Marvelu, který se určitě někde srazí s tituly od "pana domácího". Nebo vznikne Disney Comics a budeme chodit do trafiky pro Spider-Mana s vizáží kdysi kultovního časáku Mickey Mouse? Budoucnost vypadá děsivě, ale třeba jen malujeme myšáka na zeď. Co si myslíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace