Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avatar s žalobou na krku


ikona
st39.6
 

Mnozí z vás se té diskuze zúčastnili také: podobá se Avatar počítačové hře Albion? Inspiroval se v ní Cameron, když před deseti lety dával dohromady první verze příběhu? Zatímco na MovieZone řešíme počítačovou hru, v Hollywoodu mají jiné starosti - jak si na filmových serverech někteří rejpalové všimnuli, Avatar se podezřele podobá Delgu, animované pohádce, která si v kinech neutrhla ani milion, takže teď hledá zdroj peněz někde jinde. Jeden z nejdražších filmů všech dob se samozřejmě nabízí a tak se mimo jiné na základě srovnání jako je tohle:

... její producenti rozhodli zažalovat tvůrce Avataru, že jim ukradl myšlenku. Nebo tak nějak. Dokonce si dali záležet, aby to vypadalo, že i Delgo začal vznikat před více jak deseti lety. Jinými slovy, James Cameron je zloděj. Stejně tak George Lucas, Wachovští, Tolkien, Rowlingová ... kdo není? Vždycky se najde někdo, kdo měl podobný nápad. Rozdíl je v tom, že ten jeho nikoho nezajímá. A vo tom to je!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace