Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od G.I. Joe do Říma


ikona
Mr. Hlad
channing tatum
 

Channing Tatum si letos solidně našlápnul kariéru. Ve Veřejných nepřátelích ho sice většina diváků ani nestihla zaznamenat, ale spolupráce s Michaelem Mannem se tak jako tak počítá. V G.I. Joe navíc nebyl zdaleka tak špatný, jak jsme se báli, a zdá se, že tahle hračkářsko-militantní blbina z něho nakonec skutečně udělá hvězdu.

Každopádně o práci má na pár let dopředu postaráno a rozhodně se nedá říct, že by si vybíral nezajímavé role. The Eagle of the Ninth bude historický dobrodružný film odehrávající se někdy v polovině druhého století. V roce 140 po Kristu totiž v Anglii beze stopy zmizela celá devátá legie. Nikdo nevěděl proč, nikdo nevěděl jak, ale o dvacet let později se syn jejího velitele Marcus Aquila vydává do nepřátelského území, aby vypátral, co se skutečně stalo a aby zajistil, že na jméno jeho otce nebude nikdo házet špínu. Krom Tatuma se ve filmu objeví například Jamie Bell, jenž by si měl zahrát jeho britského otroka, Donald Sutherland dostal roli jeho strýce a Mark Strong tu bude coby voják, který ví víc, než dává najevo. Za kameru zasedne talent Kevin MacDonald, jehož Poslední skotský král a Na odstřel byly velmi sympatické kousky.

Pokud se ale antického Říma nemůžete dočkat, ještě letos můžete v kinech vyhlížet film Centurion. Jelikož ho režíruje britský řezník Neil Marshall, nejspíš nás čeká velká porce brutální akce a usekaných končetin. Tatum na to nejspíš půjde více ve stylu mainstreamového diváka, takže pokud vám představa římských legionářů křičících bolestí nedělá dobře, chvilku vydržte, Hollywood myslí i na vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace