Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Excalibur v rukou Supermana


ikona
Mr. Hlad
bryan singerfantasy
 

O Bryanu Singerovi nebylo nějakou dobu moc slyšet a když už, bylo to v souvislosti s posledním Supermanem, jenž nenaplnil očekávání producentů, nebo s Valkýrou, s jejíž distribucí to vypadalo všelijak. Během posledních několika týdnů to však vypadá, že tenhle režisér se motá kolem každého druhého projektu.

Nejdříve jsme psali o tom, že by měl režírovat dobrodružnou televizní minisérii o konci světa, potom se jeho jméno objevilo v souvislosti s celovečerní verzí seriálu Battlestar Galactica a teď se hodlá podílet na předělávce další klasiky. A vypadá to, že ho čeká další dav rozzuřených fanoušků. Jeho novým projektem by totiž měl být Excalibur. Remake legendárního fantasy o rytířích kulatého stolu a čarodějovi Merlinovi vzniká pod hlavičkou Warnerů a Bryan Singer by se na něm mohl podílet jako producent a možná – jen možná – i jako režisér. Původní verze Johna Boormana patří mezi nejlepší filmová fantasy a fanoušci originálu jistě nebudou nadšeni z toho, že se chystá nová verze jejich oblíbeného kousku.

Ve hře je však i jiný film. Singer by mohl režírovat Jack the Giant Killer, což je fantasy o mladém farmáři, který musí zachránit království a unesenou princeznu před zabijáckým obrem. Mělo by jít o dospělejší pohled na pohádku o Jackovi a kouzelné fazoli a už jsme o ni před nějakou dobou psali v souvislosti s tím, že za kameru by mohl usednout D. J. Caruso. Tak uvidíme, jak to celé nakonec dopadne, každopádně Singer má z čeho vybírat, což je u režiséra jeho kvalit jen dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace