Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackson a Tolkien počtvrté?


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toroPeter Jackson
 

Pán prstenů je sága, na kterou filmový svět nejspíš nikdy nezapomene a i když triky stárnou a technologie postupuje dopředu, příběh Froda a jeho kámošů má pořád něco do sebe a nejspíš své kouzlo neztratí nikdy. Krom toho jeho následovníci ukázali, jak je obtížné natočit fantasy, které by se Pánovi prstenů kvalitativně byť jen přiblížilo.

O tom, že bychom se v roce 2011 měli dočkat prequelu s názvem Hobit, ví snad každý. Režírovat bude Guilermo del Toro, Peter Jackson dohlédne na produkci a momentálně se hledají herci. Harry Potter Daniel Radcliffe, o němž se uvažovalo, by do toho prý nešel a rád by si od kouzelníků alespoň na chvilku odpočinul, ale už nějakou dobu vzduchem až příliš často létá jméno James McAvoy. Ten by se líbil fanouškům a herecký talent bezpochyby má. Než se ale něco konkrétního dozvíme, bude to ještě chvilku trvat, do té doby nám zbývají jen drby. Ale i ty mohou být čas od času zajímavé. Například ten, že Peter Jackson nebude jen produkovat, ale i režírovat.

Původně se totiž plánoval film Hobit a film, který by vyplnil mezeru mezi ním a mezi Společenstvem prstenu. Neoficiálně to teď ale prý vypadá tak, že samotný Hobit by mohl být rozdělen na dva díly a zrežírován del Torem a Peter Jackson by natočil až onen „spojovák.“ Takže bychom tu měli další trilogii, která by podle jakéhosi důvěryhodného zdroje měla být dokonce 3D. Z těchto informací, díky nimž fanoušci trilogie nejspíš odběhli v kostýmech elfů slavit do nejbližší hospody, se nakonec může vyklubat jen fór nebo kachna, ale co kdyby to náhodou byla pravda? A měl by se Jackson vůbec vracet k Pánovi prstenů, nebo raději hledat nové projekty?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace